kümesimden kareler

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
MAŞALLAH kalite kuşlar ALLAH nazardan hastalıktan korusun. Kardeş  o odayı doldurmamız lazım.Saygılar.

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
Ahmet Öndül' Alıntı:
MAŞALLAH kalite kuşlar ALLAH nazardan hastalıktan korusun. Kardeş  o odayı doldurmamız lazım.Saygılar.
ahmet abem hele bi yavru alalım odayı doldururuz daha sonra senin zeydanı dolduracaz jumbocu yapacam seni ;D

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
cihad çiçek' Alıntı:
ahmet abem hele bi yavru alalım odayı doldururuz daha sonra senin zeydanı dolduracaz jumbocu yapacam seni ;D
İNŞALLAH kardeş ALLAH kuşlarını bereketlendirsin odayı doldurak.He İNŞALLAH ilerde senin sayende  geceriz jumboya.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Maşallah, İnşaallah yedikleri yemlerce yavrularını alırsınız...

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Cihad 41 kere maaşallah kuşlar güzel,üretimhanende güzel nice bol ve saglıklı yavrular alırsın inşalllah.( yanlız yuvalıkların bu kuşlara göre biraz küçük gibi göründü resimlertden bana).

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
BORA DERİCİ' Alıntı:
Cihad 41 kere maaşallah kuşlar güzel,üretimhanende güzel nice bol ve saglıklı yavrular alırsın inşalllah.( yanlız yuvalıkların bu kuşlara göre biraz küçük gibi göründü resimlertden bana).
teşekkürler bora yuvalıklara gelince 20x22x20 ölçüleri suan için bunları kullanıyom uyarın için saol

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah. Hayırlı ve bol üretimler diliyorum.