KÜMESİNE ALARM TAKTIRMAK İSTEYENLER

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
DEĞERLİ ÜRETİCİ ARKDAŞLAR,
PRONET FİRMASINDAN KÜMESİME ALARM TAKTIRDIM. ÇOK YAKIN BİR ARKADAŞIM ORADA  ÇALIŞTIĞINI TESADÜFEN ÖĞRENDİM. İSTANBUL'DA Kİ ÜRETİCİ ARKADAŞLAR EĞER DÜŞÜNÜRLERSE BENİMLE İRTİBATA GEÇSİNLER . NORMAL SATIŞ FİYATINDAN ÇOK ÇOK UYGUNA YAPTIRIRIZ. AYLIK 75 TL GİBİ BİR ŞEYE GELİYOR. TELEFON HATTINA GEREK YOK. UYDUDAN KABLOSUZ OLARAK TAKILIYOR. BENCE  HERKEZ TAKTIRSIN EMEKLERİNİZİ ALLAH KORUSUN. DÜNYANIN BİNBİR TÜRLÜ HALİ VAR. BİLDİĞNİZ ÜZERE ALARM SİSTEMİ OLARAK TÜRKİYE DE 1 NUMARA PRONET. İSTEYEN ARKADAŞLARI GÖRÜŞTÜRÜRÜM.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER GÜRAY
İLGİLENEN ARKADAŞLAR İÇİN İYİ BİR PAYLAŞIM OLMUŞ

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
ORÇUN AST' Alıntı:
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER GÜRAY
İLGİLENEN ARKADAŞLAR İÇİN İYİ BİR PAYLAŞIM OLMUŞ
Bizim burda 3 hafta önce 3 tane uretimhaneyi patlattılar. Cok ciddi bı konu 

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Bende pronet  alarm taktırdım 3 gün önce bir güzelliğide 10 kişi sizi referans gösterirse Alarm bedavaya geliyor alkisd

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
bence alarmdan önemlisi üretimhanenin yerinin durumu.ankaranın göbeğinde ,karşısında taksi durağı,hemen yanında ekmek fırını.300 mt.ilerisinde otobüs terminali ve polislerin çirit attığı bir yerden ve ankaranın en bilinen ve en büyük toptancılarından birinin dükkanını patlattılar.duyulunca bu işin sınırının olmadığını anladım.ben artık evimden korkar hale geldim.artık üretimhaneye kimseyi koymamaya karar verdim.çünki adamlar önceden gelip kuş alacakmış gibi yapıp ortamı görüp onsa göre patlatmayı yapıyorlar.bence üretimhanenize kimse koymamaya bakın.yoksa emekler uçup gider.

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
bence alarmdan önemlisi üretimhanenin yerinin durumu.ankaranın göbeğinde ,karşısında taksi durağı,hemen yanında ekmek fırını.300 mt.ilerisinde otobüs terminali ve polislerin çirit attığı bir yerden ve ankaranın en bilinen ve en büyük toptancılarından birinin dükkanını patlattılar.duyulunca bu işin sınırının olmadığını anladım.ben artık evimden korkar hale geldim.artık üretimhaneye kimseyi koymamaya karar verdim.çünki adamlar önceden gelip kuş alacakmış gibi yapıp ortamı görüp onsa göre patlatmayı yapıyorlar.bence üretimhanenize kimse koymamaya bakın.yoksa emekler uçup gider.
Doğrudur ama ben geceleri uyuyamaz hale geldim. Kumese kimseyi sokmuyorum zaten. Tedbirini almak istedim. Allah korusun herkezin emeğini.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
GÜRAY alarm takılmasında fayda vardır.ama adamlar patlatmayı kafaya koydumu alarm kar etmiyor.geçen hafta adam arkadaşın dükkanına gelmiş dilsiz numarası yapıp dükkandan başka yerde jumbo muhabbet olup olmadığını sormuş.oda yok demiş dükkan çıkışındada teşekkür etmiş.şimdi arkadaş tedirgin.alarmda var ama rahat edemiyor.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Önlem önlemdir, Önce emniyetini al, sonrası Allah kerim... bye_kiss

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Yahya SAYIN' Alıntı:
Önlem önlemdir, Önce emniyetini al, sonrası Allah kerim... bye_kiss
Alarm hırsızın hızlı hareket etmesini engeller fakat sözleşmeyi çok iyi yapın bana 33 dolar demişlerdi öğrendimki 42 dolardan hesaplamışlar  :( Alarmı iptal ettirecem dedim hatırı sayılır indirim yaptılar scared

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
GÜRAY alarm takılmasında fayda vardır.ama adamlar patlatmayı kafaya koydumu alarm kar etmiyor.geçen hafta adam arkadaşın dükkanına gelmiş dilsiz numarası yapıp dükkandan başka yerde jumbo muhabbet olup olmadığını sormuş.oda yok demiş dükkan çıkışındada teşekkür etmiş.şimdi arkadaş tedirgin.alarmda var ama rahat edemiyor.
Orası öyle günde en az 2 3 kişi geliyor kapyı çalıyor ben hemen dışarı çıkıyorum içeri bile baktırmıyorum. Soruyorlar satılık kuş varmı diye bende ilerideki petsopa üretiyorum onların burası diyorum oraya yolluyorum. Bundan sonra refereans almadan kimse kümse kimseyi sokmasın. Gözünüzü 4 açın kimsenin masumiyetine inanmayın. Ufak cocuklar dahil.

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
bizde eve takdırdık ama aylık 50 tl pronet tabi başta alıcı gibi değildik bilgi almak için gittik indirdikçe indirdiler en son düz olsun dedik 50 tl ye bağladık  smileki smileki smileki

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Cihat Gebze' Alıntı:
bizde eve takdırdık ama aylık 50 tl pronet tabi başta alıcı gibi değildik bilgi almak için gittik indirdikçe indirdiler en son düz olsun dedik 50 tl ye bağladık  smileki smileki smileki
Cihat sabit telefon hattına bağlandıysa fiyatı daha da uygun oluyor. GPS üzerinden bağlandığında maliyet artıyor.