KÜMESTE ANİ ÖLÜM

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
s.a arkadaslar bugun kumese girince bir cok sağlıklı ayrı eşlerden bir dişi ve bir erkegin öldügünü gördüm.. hicbir hastalık belirtisi yoktu kuslarda kuslar sapasağlamdı.. ölüleri iyice kontrol ettim gögüs cökmesi veya ishal söz konusu değildi.. sizde neden ölüm olmuş olabilir ihtimalleri sizle paylasmak istedim.. dün gece hava sogumus ve sıcaklık 18 dereceye dusmustu.. kutulukların icine talaşa karistirdigim opigal 5 dökmüştüm... aklıma sadece bu 2 ihtimal geliyor

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
erime yok kuruma yok kuslara bir gün önce cimlendirilmiş buyday meyve olarak armut ve sularına elma sirkesi koymuştum? zehirlenme ihtimali olabilirmi

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Bu olay devam ederse  asıl ozaman  teşhisiniz doğru Onun için  paniğe gerek yok  o gün için kuşlara verdiğiniz yemedikleri  farklı yem veya  farklı bi ilaç söz konus değildir umarım... bi düşünün  o gün içersinde veya 1 kaç gün öncede olabilir. 

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
farklı bir yem vermedim.. önceki gün mama vermistim sonraki gun dedigim gibi cimlendirilmiş buğday ve aynı zamanda armut verdim.. ve sularına elma sirkesi kattım.. beni şaşırtan olay ölüm nedenleri sağlık sorunları yoktu.. ayrı ayrı ciftlerin eşleri ölmüs birinin erkegi öbürünün dişisi.. yuvalıklara talaşla karıştırdıgım opigal 5 ten suphelendim acaba yemis olsalar diye.