KÜMESTE İLK YAVRU ÖLÜMÜ

efdal

Uzman Üyemiz
Adı
EfdaL
Soyadı
ÇİNKILIÇ
Bora abi bu sıkıntılar bendede oluyordu taa ki mamayı hergün önlerine koyana kadar..Şimdi yavrulu kuşlara hergün mama veriyorum,eskiden haftada 2kere verirdim ve kursak dolu olmasına rağmen ölürlerdi şimdi öyle bi sorun kalmadı çok şükür..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
kuşların hicbir eksigi yok kumundaane tamn kalamar kemiginden gaga taşıdan vs. üretimhane tam tesisat.üretimhaneyi kuralı 40 gun oldu 35 cift yumurtada 6 cift yavru uzerinde.arkadaslar mesele sorun varsa eger köküne inmek ve tecrubeli arkadasların bilgilerini paylasmaktir. bu konuyu bu yuzden dile getirdim.. ölüm var ise elbete sebep vardır.. ben kendi düsündügüm ölüm sebebini yazdım sadece.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
y
EfdaL ÇİNKILIÇ' Alıntı:
Bora abi bu sıkıntılar bendede oluyordu taa ki mamayı hergün önlerine koyana kadar..Şimdi yavrulu kuşlara hergün mama veriyorum,eskiden haftada 2kere verirdim ve kursak dolu olmasına rağmen ölürlerdi şimdi öyle bi sorun kalmadı çok şükür..
          efdal kardeşim ben mama vermeyin demedimki tam aksine yavrulu kuşlara her gün mama verilir.yavrular fazlaysa sabah (08.00) ve akşam(16.00civarlarında) olmak üzere 2 kez bile verilebilir.sen mamayıda, yemide koy anne kuş önünde bol besin bulundugu sürece yavruya neyi ne kadar kusacagını bilir.bu tarz durumlarda yavrular dogduktan sonra mamaya elma rendelersen veya kafese çekirdekleri alınmış elma dilimi koyarsan sorunun büyük ölçüde çözülecektir.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
evet arkadaşlar elma ve havuç sürekli kullanırım Bora abininde dediği gibi sabah ve akşam aynıgün mama verdiğim çiftlerim var 6-7 yavruya bakmak zorunda kalanlarda durum bu

ayrıca elma çekirdekleri ayıklanması şartıyla çok faydalı buna öneririm çoğu kuş kabağı yadırgayabilir ama çoğu sebze meyvede en kolay mamada veriliyor arkadaşlar