+Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:Kuşlarda biliyor güvenli yerirahatsız olmazlarmı ama orda.
Yerden yaklaşık 2 mt yukarıda fazla ayak altında değilFurkan GÜMÜŞ' Alıntı:Kuşlarda biliyor güvenli yerirahatsız olmazlarmı ama orda.
thumbsupboUmut GENÇ' Alıntı:Yerden yaklaşık 2 mt yukarıda fazla ayak altında değil
Doğaya Kumru yetişmesinde katkıda bulunacaksınız, çok mutluluk verici olmalı... evil_ideaHabil TANTA' Alıntı:yavrular cıkar inşallah onlarında resmini çekersiniz photo... yorum yaparız![]()
![]()
![]()
Habil TANTA' Alıntı:yavrular cıkar inşallah onlarında resmini çekersiniz photo... yorum yaparız![]()
![]()
![]()
Habil TANTA' Alıntı:yavrular cıkar inşallah onlarında resmini çekersiniz photo... yorum yaparız![]()
![]()
![]()
Hilmi abi 6 gün geçmedi dahaHilmi AKYILDIZ' Alıntı:Umut yumurtalar dolumu kontrol yapsaydınboşsa muhabbet yumurtası kaydırırsın
![]()
Ahmet bey dikkat edin inanılmaz bit pire ve hastalık taşıma riski var...Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:geçen gün yavru bir kumru benim üretim haneme girdi henüz uçamıyordu dışarda kedilere yem olmasın diye yaklaşık 1 hafta kuşlarıma verdiğim mamayla besledim uçmayı öğrenince yine doğaya saldık kuş alışmız bize kendi gelip içeri giriyor![]()
+ evil_ideaAhmet TATLIPINAR' Alıntı:geçen gün yavru bir kumru benim üretim haneme girdi henüz uçamıyordu dışarda kedilere yem olmasın diye yaklaşık 1 hafta kuşlarıma verdiğim mamayla besledim uçmayı öğrenince yine doğaya saldık kuş alışmız bize kendi gelip içeri giriyor![]()