kur yapma

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
arkadaslar erkek surekli tellerde bi asa bi yukari surekli haraket halinde disinin yanina gelio asa atlio tele cikio surekli ötüyor bu kur yaptigi anlamina geliyo diye yorumladim ben ama anlayamadigim bi konu var. erkek disinin yanina gelio ötüyo ve yuvaliga geliyo sonra cikip ayni haraketleri tekrarliyor bu neden peki???

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi normal bir durum. Kur yapıyor işte. Karşılık bulunca çiftleşirler İnşallah.

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
tesekkurler efekancim insallah ciftlesirler yawru sevmek, dede olmak istiyorum artik:) evet hilmi bey daha gelmedi kizisma yolunda cere yavastan kahverengiye donmeye basladi

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Özgür MADEN.' Alıntı:
tesekkurler efekancim insallah ciftlesirler yawru sevmek, dede olmak istiyorum artik:) evet hilmi bey daha gelmedi kizisma yolunda cere yavastan kahverengiye donmeye basladi
Abi bir bilsen ben de 1 yıldır bekliyorum ama alamadım. İnşallah Allah izin verir de yavru alırım.

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Abi bir bilsen ben de 1 yıldır bekliyorum ama alamadım. İnşallah Allah izin verir de yavru alırım.
insAllah Allah bol, dolu ve saglikli yavrular verir kardesim biliyorum cok emek veriyorsun ve insAllah emeklerinin karsiligini kat be kat alirsin

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
ceresi kahve olunca kızışıcak yumurtlayacak diye birşey yok tabikide bu iş sabır işi efkan kardeşim gibi beklemek lazım.inşallah yavrularını alırsınız