Kursak Mantarı İçin Alternatif İlaç?

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
Merhabalar, Triflucanı İzmir piyasasında ve depolarda bulamadım. Aynı şekilde mikostatin de bulunmuyor. Alternatif olarak candimax hap var ancak 50tl paketi. Başka alternatif olarak ne kullanılabilir?

Fatih Maltepe

Yeni Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Maltepe
Mikostatin'i geçen hafta içerisinde Tirede Köseoğlu Eczanesinden temin etmiştim. Hala ellerinde varsa yardımcı olurum.

HTC U11 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Mega bakteriyle yıllarca savastıktan sonra bu illetin muhabbet kuşlarının sayısını kontrol etmek için Allah tarafından gönderildiğini kabul edip sadece havandırma hijyen ve beslenmeyle minumuma düşütülebileceğini kabul ettim.En cok ilac kullanıp herseyin en kralını yapan üretici arkadaşlarda bile ortaya cıkıyor kimse benim kumesimde sıfır demesin kus sayısı fazla olan her kümeste bu illet ortaya cıkıyor nazardan bile geliyor.Ama son 2 vasıflı showumu r canına plus kullanarak kurumadan aldım 2 cekte tedavi devam kuşlar deri kemikti r canina ve elle besleme mamasına kendi karısımımı katarak bastım ve yogun dua ile kusları kurtardım hala tam güvenemiyorum kustan kusa değişiyor diyorlar ama r canina galiba bazı kuşlara olumlu etki ediyor.

Guliz

Yeni Üyemiz
Adı
Guliz
Soyadı
Aytuna
Flucan deneyebilirsin kursak mantarı için eczade dokuz tl suanda

Guliz

Yeni Üyemiz
Adı
Guliz
Soyadı