Kurtaramadim :/

emrharsln

Yeni Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
Arslan
Cumartesi gunu kusumu istanbul uni. Vet. Fak. Goturdum solunum yolu enf oldugunu soylediler ve duocid isimli antibiyotik bir vitamin ve %5 serum dekstroz verdiler receteyi  duocid sabah aksam agizdan 3 damla vitamin gunde 1 defa agizdan 3 damla ve %5 dekstrozu gunde bi kac defa agizdan yine 3 damla seklinde elime tutusturdular 1 haftaya toparlar deyip gonderdiler toplamda hesaba vurursaniz 9 damla eder el ladar kusa fazla gelecegini dusundum ancal koca hekim dedik ondan iyi bilicek halimiz yok dun kusuma veteriner hekimin dedigi gibi damlatici ile agizdan 3 damla antibiyotik 2 damlada vitamin verdim oglen kalktigimda kafesin dibinde can cekisiyodu araca atlayip tekrar fakilteye yetistirmeye calissamda yolda gozumun icine beni kurtar dercesine baka baka kaybettim :/// yinede vazgecmedim fakulteye girdim hekimi buldum verdiginiz ilaci aynen kullandim bi cana mal oldunuz mutlumusunuz bu nasil hekimlik dedigimde bana teknik bilgi vermeye basladi olan nefrerimi kusup ayrildim  bu nasil hekimlik arkadaslar bu ilaci daha once kullanmis olanlar varmidir aramizda verdigi doz normal bi doz olmadigi asikar bilgisi olanlar paylasirsa memnun olurum tesekkurler

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Geçmiş olsun çok üzücü bir durum. farklı sebeplerden ben de 2 haftadır istanbul üni veternerlik fakültesine gidiyorum daha  ortaya somut birşey koyamadılar..

emrharsln

Yeni Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
Arslan
aman osman kardeşim dikkat et bi candan daha olmayalım geçmiş olsun