Kurtlar Azalınca Meydan Çakallara Kalmış

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
Hilmi abiye katılmakla birlikte ithalciden veya yerli esnaftan canı yanan arkadaşlar isim yazabilirlerse çok mesafa alacağımıza eminim.herkese hayırlı ve bol üretimler.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Değerli arkadaşlar geçen gün yazdığım yazıdan anlaşılacağı üzere birtakım uyarı ve tavsiyelerde bulundum üreticilerden duyduğumuz genel rahatsızlıkları dile getirdim.Benim birebir olumsuz alışveriş yaptığım esnaf yoktur ama olmuş olsada isim vemekten çekinmem burda kimseyi karalama gibi bir maksadım yok eğer bu yazıları üzerine alan varsa zaten iddaların muhatabıdır. Herkes kendini, yaptığı ticareti biliyor. Yazdığım bu yazıların ve uyarıların arkasındayım.  

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Sırf bu yüzden kuş besleyen insanlara bakış açım değişmiş ve halen devam eden kendi içime kapanıklığım (Kimsenin kümesine gitmeme ve Kimseyi de kümesime almama) ta ki bu sitede ki samimiyet ve çıkarsızlığı görünceye dek aynıydı.Sitemiz sayesin de benim gibi düşüne ve benim gibi davranan insanların olduğunu görünce (Çıkarsız bilgi ve paylaşım) artık arkadaşlarımız da dediği gibi böyle art niyetli insanların aramız da ya düzeleceklerini ya da yok olup gideceklerini kanaat getirdim.

Ağzınıza ve yazan ellerinize sağlık......

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Arkadaşlar her alanda olduğu gibi kuş besleyenler arasında mutlaka böyle birileri çıkıyor. Bunların uzun süreleri olduğunu sanmıyorum. Bir satar 2 satar sonrası uzun sürmez. İşini iyi yapanlar daima var olurlar. Kötüler olmadan iyiler anlaşılmaz...

ayvalikmuabbet

Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TÜRKOĞLU
Merhaba arkadaşlar inanıyorum ki 01-01-2013 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni Ev ve Süs hayvanlarının üretim satış barınma ve eğitim yerleri ile ilgili yönetmelik bu sorunların bir çoğunu halledecek olup camia içindeki çürük elmaların kısa sürede ayıklanmasını sağlayacaktır saygılar..

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Ağzına sağlık Hilmi bey. İnşaallah bu bahsettiklerin zamanla piyasadan silineceklerdir. Buda tabiki bilinçlenme ve doğruları görmekle olacaktır. Sanırım doğruları görmekte bu belirttiklerinden alışveriş yaparak biraz canları yanarak olacaktır.

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Orçun AST' Alıntı:
açıklaman gerçekten çok anlamlı olmuş hilmi abi bu şekilde yapanlar belki üstüne alınırlar
teşekkürler abi
Onların alınmaları öbür dünyaya kalacak adamlarda yüz olsa böyle şeylere tenezzül etmezler ellerine sağlık hilmi abi saol varol