L levent006 Üyemiz Katılım 18 Haz 2013 Mesajlar 50 Konum ANKARA Adı Levent Soyadı ERMİŞ 28 Kas 2013 #1 Havuç,yumurta vs ile nemlendirmeden sürekli mamalıklarında mama bulunduran varmı veya deneyen.En azından Bozulması ve Bakteri önlenmiş olur.
Havuç,yumurta vs ile nemlendirmeden sürekli mamalıklarında mama bulunduran varmı veya deneyen.En azından Bozulması ve Bakteri önlenmiş olur.
A ahmet toprak Uzman Üyemiz Katılım 14 Ara 2012 Mesajlar 683 Konum ankara Adı ahmet Soyadı toprak 28 Kas 2013 #2 nemlendirmezsen daha üzun süre tutabilirsin peki öyle yiyor mu kuşların genelde yemezde
K KALMERAA Uzman Üyemiz Katılım 7 Eyl 2012 Mesajlar 452 Konum ANKARA Adı MURAT Soyadı KARAYEL 28 Kas 2013 #3 LEVENT BENIM BIR ARKADAŞ KULLANIYOR O DA YENI BŞLADI KULLANMAYA ŞİMDİLİK BIR SIKINTISI YOK BIR SIKINTI OLURSA HABER EDERIM SANA
LEVENT BENIM BIR ARKADAŞ KULLANIYOR O DA YENI BŞLADI KULLANMAYA ŞİMDİLİK BIR SIKINTISI YOK BIR SIKINTI OLURSA HABER EDERIM SANA
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 28 Kas 2013 #4 evt nemlendirmedende yiyorlar denenmiştir..
O oktay aykut Uzman Üyemiz Katılım 20 May 2012 Mesajlar 543 Konum kocaeli gebze Adı oktay Soyadı aykut 28 Kas 2013 #5 Mert AYDIN' Alıntı: evt nemlendirmedende yiyorlar denenmiştir.. Genişletmek için tıkla ...
G Gökhan YILDIZLI Uzman Üyemiz Katılım 19 Eyl 2012 Mesajlar 1,998 Konum ANKARA Adı Gökhan Soyadı YILDIZ 28 Kas 2013 #6 benşm kuşlar nemlendirmeden yemiyır bence en güzeli nemlendirerek vermek
M mahir_06 Uzman Üyemiz Katılım 26 Mar 2013 Mesajlar 411 Konum ankara Web sitesi www.facebook.com Adı mahir Soyadı kocatürk 28 Kas 2013 #7 levent abi hazır mamaları yiyolar benim bildiğim ama benim kuşlar hiç yemedi hem nemlendiriyorum öle daha çok seviyolar
levent abi hazır mamaları yiyolar benim bildiğim ama benim kuşlar hiç yemedi hem nemlendiriyorum öle daha çok seviyolar
C cem20 Uzman Üyemiz Katılım 8 May 2013 Mesajlar 254 Konum ankara Adı Erdoğan Soyadı ATEŞ 28 Kas 2013 #8 bende kuşlara hazır kuru mama aldım.ama sanırım beğenmediler.pek yemiyorlar.yumurta +havuç+keçiboynozu tozu+bebemaması+bebebüsküvisi+irmik karısımından yapılan mamaya bayılıyorlar.
bende kuşlara hazır kuru mama aldım.ama sanırım beğenmediler.pek yemiyorlar.yumurta +havuç+keçiboynozu tozu+bebemaması+bebebüsküvisi+irmik karısımından yapılan mamaya bayılıyorlar.