Kurumamı bu, kurtulurmu, nasıl ?

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Kuş aşırı zayıf, tüylerin içinde kayboluyor, göğsüde gördüğünüz gibi, ne dersiniz bu duruma.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Göründüğü kadarıyla kuş kurumada İnşallah kurtulur diyelim fakat bugüne kadar kendimde dahil kurumadan kurtulan kuş görmedim varsada çok çok nadirdir sitede ilaç ve tedavi yöntemlerini deneyen arkadaşlar vardı konulara göz atarsanız inşallah bi faydası olur geçmiş olsun

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Kuş bir arkadaşıma ait ama İnşallah kurtulur, ben daha önce tedaviyi denemiştim ama kurtaramamıştım.

kaplan

Yeni Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
KAPLAN
BEN DAHA ÖNCE BİR KUŞUMU KURTARDIM. TEDAVİ BİRAZ UZUN SÜRDÜ AMA SABIRLA HALLETTİM. İLAÇ OLARAK PAN TERAMİSİN KULLANDIM. HAZIR TAHILLI BEBEK MAMALARINDAN SABAH ÖĞLE AKŞAM MAMA HAZIRLADIM. İÇİNE HER DEFASINDA BİR DAMLA PAN TERAMİSİN DAMLATTIM. 5 ML ENJEKTÖRLE GÜNDE ÜÇ DEFA KURSAKTAN BESLEDİM. MAMAYI KURSAKTAN VERMENİZ LAZIM. AĞIZDAN YEDİREMEZSİNİZ. BUNUN İÇİN ENJEKTÖRÜN UCUNA 5-6 CM LİK BİR PLASTİK KATATER TAKMALISINIZ. YAVRU BESLEME VİDEOLARI YARDIMCI OLABİLİR

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
kuş kurumada jilet gögüs gögüsteki kas dokusu erimiş. çözüm olarak biteral ampül öneriliyor acilen uygulamanızı öneririm. geçmiş olsun :'(

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
...YA  BİZİM ÜYELERDEN HİÇ VETERİNER YYOKMU  İŞİNİN EHLİ...SAHİ USTADLAR VAR AMA  BİRDE BİLİMSEL YAKLASMALI.....