Kuş alma

baysamin

Yeni Üyemiz
Bazı toptan satış yapan kişilerle görüştüm fiyatlar uygun gibi geldi bana kuşşlarıda gördüm sağlı diyebilirim bu işi yapan başka arkadaşlarla görüştüğümde kulaşrın pakistan kuşu olduğunu söylediller.

Pakistan kuşu nedir pakistandan çeşitli yollarla gelen kuşlarmı yoksa onlarda kendi başlarına var olan bir ırkmıdır. Eğer ırk ise ırk özellikkleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Pakistan kuşu aslında bildiğimiz muhabbet kuşu.Normalinden biraz daha ufaklar.Yani bir çekoslavak kırığı bile ondan çok daha hacimli.Bence çok özel saf kan muhabbet kuşu beslemeyecekseniz sıkıntı olacağını sanmıyorum.Sonuçta insanlarımızın %95 i aaaa çok güzel bir kuş diye satın alıyorlar.Yeterki sattığınız kuş sağlıklı ve siz dürüst olun sıkıntı olmaz...Saygılarımla...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Pakistan kuşu yerli muhabbet kuşundan daha küçük kuşlardır sağlık açısındanda dayanıklı değillerdir  ürerim amaçlı alacaksanız yerli muhabbet kuşlarını üreticilerden almanızı tavsiye ederim ithal yollarla gelen kuşlardan pekte hayır geldiği söylenemez  Karar sizin

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
üretim içinse vaktini zayii etme derim.
yok konuşturacam diyorsan ben daha önce hiç konuşabilen pakistan ırkı kuş görmedim genelde zaten pek yaşına varmıyor.

yalçın08

Takipçi Üyemiz
Adı
kamil
Soyadı
yalçın
Sezgin ANIL' Alıntı:
Pakistan kuşu yerli muhabbet kuşundan daha küçük kuşlardır sağlık açısındanda dayanıklı değillerdir  ürerim amaçlı alacaksanız yerli muhabbet kuşlarını üreticilerden almanızı tavsiye ederim ithal yollarla gelen kuşlardan pekte hayır geldiği söylenemez  Karar sizin

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Sezgin ANIL' Alıntı:
;)

baysamin

Yeni Üyemiz
Önerileriniz ve  paylaşımlarınız için teşekkür ederim hobi amaçlı üretim yapmayı düşünüyorum.
Ben muhbbet kuşu demek istemiyorum kanatlı uçan hayvanları çok seviyorum. yerim müsati zaman ve olanaklar içerisinde çeşitli kuş türleride eklemek istiyorum. Kanarya papağan ve baharat ispinozuna baylıyorum saygılarımla.

baysamin

Yeni Üyemiz
Bir aralarda singapur kuşları  vardı  fazla adı geçmiyor artık halen varmıdır acaba.?

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Ömer ADAM' Alıntı:
üretim içinse vaktini zayii etme derim.
yok konuşturacam diyorsan ben daha önce hiç konuşabilen pakistan ırkı kuş görmedim genelde zaten pek yaşına varmıyor.