KUŞ ARIYORUM (İZMİR)

gurur35

Üyemiz
Adı
Gurur
Soyadı
Şen
Salmam hazır fakat içini dolduramadım kuşların birazını ayarladım ama şuan 3 ERKEK 5 DİŞİ 5-6 AYLIK kırık renk kuş arıyorum ilgilenen üretici abilerim mümkünse özelden mesaj olarak kuşların resmini ve fiyatlarını atarlarsa çok iyi olur.

İZMİR/KARŞIYAKA

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
tam merkezindesin kuşculuğum üreticiler kısmından bak istersen izmirdeki üreticilere hemen bulursunuz...  arayın sorun derim ustad

nafiz

Yeni Üyemiz
Adı
nafiz
Soyadı
ozcelik
Selam buca dayım elimde 10 adet iki üç aylık renkli yavrular var ilgilenirseniz tlf dan ulaşabilirsiniz

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
gurur arkadaşım bende karşıyakada oturuyorum ama bence kimse 6 aydır beslediği kuşu satmaz gibi gelio yavru istersen çok daha büyük kuşlarda damızlık vasfına girerki kimse istisnalar hariç sağlam damızlığınıda satmaz

gurur35

Üyemiz
Adı
Gurur
Soyadı
Şen
İlyas MERDİN' Alıntı:
gurur arkadaşım bende karşıyakada oturuyorum ama bence kimse 6 aydır beslediği kuşu satmaz gibi gelio yavru istersen çok daha büyük kuşlarda damızlık vasfına girerki kimse istisnalar hariç sağlam damızlığınıda satmaz
bende öyle düşündüm ama şansımı denemek istedim petshop yolu gözüktü bana

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Gurur ŞEN' Alıntı:
bende öyle düşündüm ama şansımı denemek istedim petshop yolu gözüktü bana
Karar senin ama kesinlikle petshoptan alma derim üretimhanelerden al ve 2-3-4 aylık muhabbet al derim usta . Yine karar seninn