Kuş bakım aparatı

andronova

Yeni Üyemiz
Arkadașlar kuşların gaga ve tırnak bakımı için böyle bir aparatı neyle yapabiliriz,veya üretimi için kimle görüşe biliriz,kuşumuzu içine koyup eziyet etmeden temizliğini yapabiliriz diye düşündüm olurmu acaba

raifmeric

Takipçi Üyemiz
Adı
Raif
Soyadı
Meriç
Arkadaş; gaga taşı, kalamar kemiği, tahta tünek ve zımparalı rulo (tüneğe geçirilen) o işi zaten görür

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
Bu gün kuşlarıma ilaç enjekte ettim kuş sayısı fazla olunca baya bir Yoruldum bu sırada sizin dediğiniz  aparat geldi aklıma bence çok mantıklı kuş elimde sürekli çırpındığından ilacın dozajını bile ayarlayamadığım oldu bence yaratıcı bir fikir fakat uygulaması patenti felan kim alır nasıl olur bilemem. Ayrıca insanların fikirlerine dalga geçmektense onların düşüncelerinin uygulanabilir olup olmadığını mantıklı cevaplarla çürütebilirseniz en güzeli böyle olur.aksi taktirde dalga geçip küçük düşürücü yorumlar yapmanız kendinizi tanıtmaktan başka birşey olmadığını düşünüyorum.

selçuk ata

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
ata
Ahmet GÜNEŞ.' Alıntı:
Mümkünse sigortalı olsun + yol parası+ yemek+ mesai+ bayram harçlığı+ resmi tatillerde 1 e 4 yoksa kalsın
  öyle iş varda bizi almazlar öyle yerlere :) maksadım dalga geçmek değil sadece biraz gülmek kimsenin düşüncesi ile dalga geçilmez saygılarımla.

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
Selçuk ATA' Alıntı:
  öyle iş varda bizi almazlar öyle yerlere :) maksadım dalga geçmek değil sadece biraz gülmek kimsenin düşüncesi ile dalga geçilmez saygılarımla.
gülmek için insanların düşünceleri sonrası böyle bir yorum yazmak takdir edersiniz ki dalga geçmekten başka bir şey olmasa gerek.