kuş biti yardım

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Okaliptus yapraklarını kafesin etrafına serp ve yuvaya rondodan geçirip biraz koy bit gelmez ama şu an varsa ilaç lazım

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
tamam ılacı aldım bırazdan kuşlara sıkmaya başlıcam okaliptus yapragınıda en kısa surede alıcam
abi almana gerek yok ağacı her yerde var kopar yaprağını

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Geçmiş olsun İnşallah faydası olur.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Bolfo diye toz ilaç var hayvan ilaçları satan eczanelerden temin edebilirsin.

fatihmetin06

Yeni Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
METİN
Bende aktarlardan okaliptüs yapraklarını alarak yavruluk içine ve kafesin içine biraz bıraktım. fiyatı da 1-1,5 tl ye bir poşet dolusu veriyorlar, inşaallah bit yaklaştırmaz kafesime. Sana da allah yardım etsin. İnşaallah kurtulursun.

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
bencede bolfo çok iyi hepsini yok eder yuvalığın içine kafes tabanına gerekirse kuşların kanat altlarına da sürebilirsin hiç bir zararı yok hayvanlara

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz

İlyas MERDİN' Alıntı:
bencede bolfo çok iyi hepsini yok eder yuvalığın içine kafes tabanına gerekirse kuşların kanat altlarına da sürebilirsin hiç bir zararı yok hayvanlara
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Bolfo diye toz ilaç var hayvan ilaçları satan eczanelerden temin edebilirsin.
Bu bolfo sadece kanatlılar için mi? Mesela köpeğim için kullanabilir miyim? Kullanabilirsem, ne şekilde kullanmalıyım? Bir de, bu ilacın fiyatı nedir? Köpek için tavsiye edebileceğiniz bir ilaç var mı?

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
bence durumunuz iyiyse ardap orjinalini tavsiye ederim bu konuda dikkatli olmamız lazım sahteside var piyasada

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
Bolfo cok kuvvetllı bır ılactır,dıkkatli olmak lazım ardap onerırım en kesın cozum olur

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
benimkilerininde sadece başında gözlerinin etrafında var.bit galiba kahverengi gibi.
vilmectin alsam iyi gelirmi?

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
ben eskısehırde uretım yapan selcuk abimden aldım beyaz bir sıvı kuşlarada zararı olmaz dedı  sıktım kafese kafes etrafına kuslara fln sımdılık bıt gormuyorum bu arada kahve renklı yavrum bu sabah 6.30 da canlıydı oglen babam uyandırdı ölmüş nedenını bılmıyorum kardeşının yanına gıtmişti :/ yorkshire kırıgı dişimin yanından erkegı aldıgım ıcın yeme kalkmadı aclıga yenık düştü ayakları sarardı yumurtalardan kalktı tam yumurtaların cıkcagı gun yumurtadan kalktı yumurtalar soguyarak öldü  tedavi olarak dişime şırıngayla agzına vıtamın damlatıyorum onuda uretıcı abıden aldım 2 gundur damlatıyorum suan kendını toparlamaya başladı eskisine nazaran :/ malınua yumurtalara yatmaya başladı hayırlısıyla lankshırenın 3 yumurtasınıda malınuaya kaydırdım bakalım hayırlısı