En geç 15 gün içinde belli olur anlaşıp anlaşamadıkları. Ama üstadlarında dediği gibi kuş hem yaşlı hemde bu zamana kadar tek durduğu için insana alışmıştır zor eşe gelir.
Öncelikle daha net bir başlık altında konunuzu açmanız daha iyi olurdu. Eş tutmaları içinde kein bir zamandan bahsedilemez. Bu durum kuşların sağlık durumları ve sizin bakım şartlarınızlada değişiklik gösterir
Gürsel bey, öncelikle genelde yeni üyeler ilk mesajlarında kendilerini tanıtırlar. Siteyi incelediğinizde göreceksiniz ki sizin ki gibi bir başlık yoktur. Ya da tek tük vardır. O yüzden konu açmadan önce genel olarak açılmış konuları incelemenizde fayda var diye düşünüyorum.
bencegürsel arkadaşımızın üstüne bukaddar gitmeyin. sonuçta yenikatılmış aramıza yavaş yavaş alışacaktır. bizde ilk geldiğimiz zamanlar yaancılık çekip böyle hareketlerde bulundupumuz olmuştur kendi adıma konusayım ben bulundum gürsel bey herşeye rağmen aramıza hoşgeldiniz zamanla siteye ve bizlere alışırsınız umarım öyle olur
kuşlarım 2.gününde yeni aldığım dişi uçarken sürekli 4 yaşındaki erkek kuşumun peşinden gidiyor erkekde çoğunlukla kaçıyor şimdiye kadar 2 kere dişinin yanına yaklaştığını gördüm umut varmı (elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışıcam yardımcı olursanız sevinirim) teşekkürler