Kuş eşleştirme yardım

gurselarican

Yeni Üyemiz
Adı
Gürsel
Soyadı
ARICAN
4 yaşındaki erkek muhabbet kuşuma bugün bir eş aldım birbirlerine alışmaları için ne kadar süre vermeliyim  bu sürede yapmam gerekenler nelerdir.

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
onları rahat bırak illa eş tutucak diye bişey yok tabiki

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
4 yaşındaki kuş insana çok alışmış vaziyettedir, umduğunuzu bulacağınız sanmıyorum yavruda alıp büyütseniz daha hayırlı olur sizin için

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
En geç 15 gün içinde belli olur anlaşıp anlaşamadıkları. Ama üstadlarında dediği gibi kuş hem yaşlı hemde bu zamana kadar tek durduğu için insana alışmıştır zor eşe gelir.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Öncelikle daha net bir başlık altında konunuzu açmanız daha iyi olurdu. Eş tutmaları içinde kein bir zamandan bahsedilemez. Bu durum kuşların sağlık durumları ve sizin bakım şartlarınızlada değişiklik gösterir

E

elaziz2316

Guest
    Gürsel bey, öncelikle genelde yeni üyeler ilk mesajlarında kendilerini tanıtırlar. Siteyi incelediğinizde göreceksiniz ki sizin ki gibi bir başlık yoktur. Ya da tek tük vardır. O yüzden konu açmadan önce genel olarak açılmış konuları incelemenizde fayda var diye düşünüyorum.

Bu arada aramıza hoşgeldiniz.

muhabbet

Takipçi Üyemiz
Adı
MESUT
Soyadı
ÖNCÜ
bencegürsel arkadaşımızın üstüne bukaddar gitmeyin. sonuçta yenikatılmış aramıza yavaş yavaş alışacaktır. bizde ilk geldiğimiz zamanlar yaancılık çekip böyle hareketlerde bulundupumuz olmuştur kendi adıma konusayım ben bulundum :) gürsel bey herşeye rağmen aramıza hoşgeldiniz zamanla siteye ve bizlere alışırsınız umarım öyle olur :)

gurselarican

Yeni Üyemiz
Adı
Gürsel
Soyadı
ARICAN
kuşlarım 2.gününde yeni aldığım dişi uçarken sürekli 4 yaşındaki erkek kuşumun peşinden gidiyor erkekde çoğunlukla kaçıyor şimdiye kadar 2 kere dişinin yanına yaklaştığını gördüm umut varmı (elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışıcam yardımcı olursanız sevinirim) teşekkürler