Kuş gıda.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
http://www.mybestpetshop.com/aktiv-bira-mayasisarmisak-p-408.html

Sarımsak ve tarçının faydasını akvaryum forumlarından dolayı öğrenmiştim sarımsaklı ve spirulunalı yem kullandığımdan beri akvaryumlarımdaki canlılar hayli keyifli.

Kuşlar için olan ürünlerden kullanan varmı acaba? hangi marka sarımsaklı ve spirulunalı tavsiye edersiniz.

http://www.adresemama.com/HAGEN-VISION-KUS-YESILLIK-KABI,PR-6503.html

Ayrıca kuşlar için kuş kabı demiş kafese asılabilen bir saksılık mı acaba toprak veya herhangi bir ürün içinde ot yetiştirip kuşlarımıza saksıda sunmanın bizr zararı varmı vakti ile kanaryama hazır satılan fesleğenlerden 6-8 adet saksılı vaziyette alıp salmama koymuştum. Çok ziyan etmedi ancak dışkı nedeni ile uç alıp bitki bakımı yapmak gerekiyordu. Bu tarz denemeleri olan varmı.
Çimlendirdiğim tohumları minik saksıları ile vermek istiyorum taze yesinler diye keyif yapsınlar istiyorum acaba aklıma gelmeyen bir sakınca olabilirmi? toprakla temasın ne tür zararı olabilir acaba nasıl bir dezenfektan kullanayıp coco pet, yani sanırım hindistan cevizi lifi  gibi ürünlerde yetiştirsem mahsuru olurmu?
Mamasına sarımsak katmayı deneyen oldumu acaba?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
1 litre suyun icine 3 diş sarmısağı koyup serin bi yerde bir hafta beklettikten sonra sularına verebilirsiniz.. ayrıca baska bi ürünüde yazıcam size

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
1 litre suyun icine 3 diş sarmısağı koyup serin bi yerde bir hafta beklettikten sonra sularına verebilirsiniz.. ayrıca baska bi ürünüde yazıcam size
Bunu deneyeceğim teşekkürler. Kullanım süresi nedir acaba bu gıdanın? Hemen bozulurmu?