kuş kafese yumurtluyor yardım.

Adı
MUSTAFA
Soyadı
HIRKALI
merhaba arkadaşlar değerli ustatlarımdan yardım bekliyorum  1 çift kuşum kafese yumurtluyor folluk olmasına rağmen bende yumurta tutacağıyla birlikte folluk içine koyuyorum benim bu konuda ne yapmam gerekir folluğumu değiştireyim yada kuşlarımmı
bana bu konuda yardımcı olmanız mümkünmü inşallah yakında kendi üretim hanemi kurucam 2 çiftle başladım 5 çiftim oldu hedefim 300 çift değerli abilerimden kardeşlerimden yardım bekliyorum daha öncede 2 yumurta yaptı aynı sını yaptı 2ağızda birtürlü folluğa yumurtlamıyor ama folluğa girip çıkıyor devamlı herkese hayırlı günler

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
eğer yere yaptığı yumurtayı yuvaya koyduğunuz halde 2. yumurtayıda yere yapıyorsa düzelmesi sizi biraz uğraştırır. eğer ilk yada 2. kuluçkasıysa düzelecektir, yumurtalaarı yere yapınca her defasında yuvaya koyun. bir süre sonra yuvaya yapacaktır.

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
mustafa bey kafesinizin tam görüntüsü olucak şekilde bi fotograf eklermisiniz belki o şekilde bi sorun vardır kesin değil sadece düşünce bu....
bide dişinin yaş durumu ne ilk yumurtlamasımı....

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
benim kuşlardan 1 çiftte ilk kuluçkasını geçiriyor ilk yumurtasını dışarı yaptı yuvaya koydum girip kırdı yumurtayı ama 2 yumurtayı yuvalığa yaptı sonra 3. yumurtayı yaptı ama 2 yumurtayı kırıp yedi şuanda 5. yumurtası altında sağlam 3 yumurta var onlara yatıyor bakalım yumurtaların devamı gelecek gibi inşaallah yavrularda sağlam çıkar sizde inatla yuvalığa koymaya devam edin düzelir inş.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
mustafa hırkalı' Alıntı:
merhaba arkadaşlar değerli ustatlarımdan yardım bekliyorum  1 çift kuşum kafese yumurtluyor folluk olmasına rağmen bende yumurta tutacağıyla birlikte folluk içine koyuyorum benim bu konuda ne yapmam gerekir folluğumu değiştireyim yada kuşlarımmı
bana bu konuda yardımcı olmanız mümkünmü inşallah yakında kendi üretim hanemi kurucam 2 çiftle başladım 5 çiftim oldu hedefim 300 çift değerli abilerimden kardeşlerimden yardım bekliyorum daha öncede 2 yumurta yaptı aynı sını yaptı 2ağızda birtürlü folluğa yumurtlamıyor ama folluğa girip çıkıyor devamlı herkese hayırlı günler
Acemilikten olur böyle şeyler, yumurtayı siz folluga koyun, sonrasında da alışır...İlk başlarken herkez 100-150 çift hedefle başlar ama 40-50 çiftte işi sonlandırır...Umarım siz bu düşündüğünüz 300 çift hedefine ulaşabilirsiniz... ;D