Kuş maması almak mı mantıklı yapmak mı ?

skunet02

Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
PAKSOY
Başlıktada belirttiğim gibi kuş maması yapmak mı daha mantıklı yoksa hazır satılan mamaları almak mı ?
Eğer mamayı kendimiz yapmak istersek piyasadaki hazır mamalar gibi etkili,faydalı ve besleyici olur mu?
Saygılar.

Ali KAYGANA

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Kaygana
gram gram uğraşacağınıza alın derim ozaman :) iyi sağlam markalar var  20 kuş için her zaman yapmak zor olabilir . Üretici arkadaşlar genellikle hazır kullanıyor çünki tek tek ayarlamak vakit alıyor bunu birde sürekli yaptığını düşünürsek .

Mehmet guducu

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Güdücü
Ben versellaga kullanıyorum ve mama yaptıktan sonra içerisine optibread vitamin tozu koyuyorum bir miktar mısır unu ve bir miktar pirinç unu koyuyorum bu şekilde kullanıyorum fakat bu mama bitince powermax ı deneyip gorucem bakalım yazılanlar gerçekten oluyormu.
İyi akşamlar iyi formlar

Antalya ingiliz kırığı muhabbet kuşu üreticisi (1 yıl)

swackhammar

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Pirinççi
arkadaşım merhaba butur  konuşmalara aldanma derim bnde 20 senedir bakıyorum kus hayatta  içine ekstradanda ilaç veya vitamin koymam bunlar hikaye adamlar sırf ilaç satmak için çıkarıolar hıç bı faydası yok bnm sana tavsiyem 1 tane yumurta rendele havuç az bişey iki yemek kaşıgı hazır mama birz bebe bisküvisi az bişey irmik bu cok vitaminlı olur ve yem olarak sakın sakın karışık yem verme sadece süpürge yemi ver digerleri ishal yapıo kuşları bnm dedıklerımı yap görüceksin faydasını bye_kiss

Ali KAYGANA

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Kaygana
ali pirinçi adaşım hali hazırda üretimhaneniz veya kuşlarınız varmı bunları foto olarak bizle paylaşsanız daha faydalı olur. kuşları mama vs.

yumu55

Yeni Üyemiz
Adı
UMUT
Soyadı
ÖZEN
Ali PİRİNÇÇİ' Alıntı:
arkadaşım merhaba butur  konuşmalara aldanma derim bnde 20 senedir bakıyorum kus hayatta  içine ekstradanda ilaç veya vitamin koymam bunlar hikaye adamlar sırf ilaç satmak için çıkarıolar hıç bı faydası yok bnm sana tavsiyem 1 tane yumurta rendele havuç az bişey iki yemek kaşıgı hazır mama birz bebe bisküvisi az bişey irmik bu cok vitaminlı olur ve yem olarak sakın sakın karışık yem verme sadece süpürge yemi ver digerleri ishal yapıo kuşları bnm dedıklerımı yap görüceksin faydasını bye_kiss
Bir üretici olarak yorumuna %100 katılıyorum doğru tespit.