Rica ederim sorabilirsiniz,
Benimki doğuştan merak
Bana kalsa çiftlik yapacamda imkanlar müsait değil.
Allah Razı Olsun, Eşiminde müsadesi ile Kapalı balkonumda.
9 ispinoz var bunların, 7si hint bülbülü 1 çift bengal. - 7 tane muhabbet anaç var. Şimdilik. Kuşlara uzun bir aradan sonra tekrar girdim.
Sıralı olarak istediklerimden çift edineceğim. Öncelik Şhow jumbo tepeli muhabbet ve al yüzlü beyaz kanaryalar. Parizyen kanarya çok severim. Golden, mavi finch, star finch. Bunlar kafamda ve olmazsa olmayacaklar. Mutlaka kızıl hint bülbülü çifti ancak daha ileride. mutlaka rozella ve sultan ama oda daha ileride.
Yani sanırım satıcı olmaktan çok alıcıyım.

İnşallah Satıcıda olurum ama daha farklı ve şu an alamadığım türleri alabilmeyi isterdim. Keşke kuş satışı benim için güzel bir kaynak olsada gene elde ettiğim geliri daha farklı türler edinebilmek adına harcayabilsem.
Bu arada ne beslemedin diye sorun desem hiç sormayın. O konulara hala girmiyorum.
Onun haricinde şu an evde 2 bitkili akvaryum var. İçindeki canlılar; 1 çift turuncu meksika cüce kerevit, kristal (kırmızı beyaz çizgili) karides kolonisi, Sarı ateş neon kolonisi, sakura karides ve mavi inci karides kolonileri, katil salyangoz. cüce midye kolonisi. Kırmızı beyaz Lepistes erkekleri ve bilumum dişileri, Rasbora sürü balığı, buz kedi balığı.
Onun haricinde Malkarada 12 adetlik kuzulu koyun keçide (keçi 1) besletmekteyim ama göremiyorum şartlar müsait değil oda ayrı konu. Varmı var işte.
Bu arada gerçekten imkanım olsa ilk besleyeceğim canlı at olurdu herhalde.
Bu arada yerim olsa güvercinede çok merağım var ama maalesef toplum bunu kaldırmaz bayana yakıştırmayacak çok sayıda sanırım maalesef buradan bile insanlar çıkar tahminim.
Maaşallah diyeyim kendime Allah bu sevgiyi içimden eksik etmesin. Umarım yadırganmam.