kus ölümleri

kuyumcuvedat

Üyemiz
Adı
vedat
Soyadı
kuyumcu
sa
abilerim ve arkadaslarım
uretım hanemde olumler basladı kus ılk bas sırt kısmı kabarıyor sonra alt kısmındakı tuyler kabarıyor  agızdan su gelmeye baslıyor yemler agzına yapısıp kalıyor sankı kusacakmıs gıbı haretler yaparak  bır koseye cekılıyor ve ertesı gun  ölüyor  nasıl bır onlem alabılırım yardım edebılırmısınız

Erdem ARIKAN

Üyemiz
Adı
Erdem
Soyadı
ARIKAN
öncelikle zor bir durum acaba hayvanlara ne dokunuyor(bozuk ilaçlı yem)salgın hastalık(kümese yakın bir zamanda alınan taşıyıcı kuşlar)öncelikle kümesinizi havalandırın yemleriniz değiştirin hijyan için yemlikleri sulukları vanodinli su ile yıkayın birde imkanlar doğrultusunda diğer muhabbetlerinizi tek tek ayırın

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Ani  ve kısa sürede gerçekleşen ölümlerin öncelikli sebebi zehirlenmeden dolayı kaynaklanır. Kullandığınız yem mamaları değiştirin ve analiz ettirin. Kuşların bulunduğu ortam, yemlik ve sulukları güzel bir temizlikten geçirin. Kısa sürede çözüm bulursunuz inşaallah

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞIM PERİYODİK BAKIMLARINDAN AYRI BİR ŞEY VERDİNMİ BU İŞİ SEN KENDİN BAKIMLARINI TEKRAR KONTROL  ADEREK  ÇÖZERSİN  GEÇENLERDE BENİMKİLERDE KOMPLE GİDİYORLARDI SON ANDA YETİŞTİM ÇOCUK BAHÇEDE ODUN PARÇALARINI YAKMIŞ KUŞLAR DUMAN ALTI HEMEN SÖNDÜRDÜM  BU GİBİ SLM

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Ani  ve kısa sürede gerçekleşen ölümlerin öncelikli sebebi zehirlenmeden dolayı kaynaklanır. Kullandığınız yem mamaları değiştirin ve analiz ettirin. Kuşların bulunduğu ortam, yemlik ve sulukları güzel bir temizlikten geçirin. Kısa sürede çözüm bulursunuz inşaallah
Şahin beye katılıyorum, ZEHİRLENME Belirtileri. İl kontrol labaratuvarında Ölen bir kuşunuza test yaptırıp sonucu bizimle paylaşırmısınız.
Saygılar.

kuyumcuvedat

Üyemiz
Adı
vedat
Soyadı
kuyumcu
yemleri kople degıstı
dezenfekte yaptım yemlıkleri sulukları hepsini ilaclı su ile
sımdılık sıkıntı yok gbı  sanırım yemden kaynaklanan  bır problemdi
herkese saygılarımla..

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
inşaallah birdaha yaşamazsın geçmiş olsun. benimde yeni aldığım kuşlardan ikisi öldü diğer üç taneside hastaydı akşam inşaallah ölmezler hayırlısı bakalım ayırdım onarı

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
Bu gibi sıkıntı yaşayan tüm arkadaşlara cümleten geçmiş olsun ALLAH birdaha yaşatmasın.