Kuş Pazarı (Bursa)

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
Remzi DEMİR' Alıntı:
Bugün atıcılardan taşındıktan sonra ilk defa soğanlıya gittim.Herzaman mı böle artık bilmiyorum ama bir kaç tavuk bir kaçta güvercin satıcısından başka bişey yoktu.Saat çok geç değildi 9 gibi ama hayal kırıklığına uğradım doğrusu.onlarca satıcı malzemeci yemciler köfteciler börekçiler kalabalıktan yürünemeyen zamanlarını aramadım desem yalan olur.Bu haftayamı özeldi havadanmı bilmiyorum.Haftaya bir daha gidip bakacağım
arkadaşlar belediye kuş pazarının yerini tekrardan değiştirdi..şimdi panayırın semtinde kurulan pazar yerine verildi..ama tamamen pazarı kaldırmak..yakında bursa dışına doğru yönlendirirler...

Emel GÜL

Üyemiz
Adı
emel
Soyadı
gül
    Üstü kapalı bir yer olması çok güzel olur. Çünkü üstü açık olunca, yazın güneşten, kışın da yağmur-kar'dan dolayı pazar saat 12-13 gibi dağılıyor. Bu saatten sonra gelenler de pek birşey göremiyor.
[/quote]

kesinlikle katılıyorummm....

recep durmus

Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
durmus
Arkadaşlar yeni pazar yeri adresi
Yeni yalova yolu
Metro market (eski real hipermarket) arkası
Berat oto bitişigi osmangazi /bursa
Ayrıca yeni yerde uzaktan gelen kuş severler için misafirhane dizayn ediliyormuş
Ve palmiye gölgelerinde geniş bir çay bahceside mevcut herkesin bilgisine.
Artik pazarın yeni yeri burası.

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Orada nerde bos yer varki kuracaklar orda tek bos alan dogus otonun otoparki bildigim soganliya kadar alan varmi orda

mustafa868

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
akın
arkadaslar kus pazarının yeri yine değişmiştir.yeni yeri panayır mahallesinde diye biliyorum.
ancak ne olursa nasıl hava olursa olsun kalabalık olur pazar...

mustafa868

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
akın
bursad kus pazarının yeri yine değişmiştir.panayır mahallesine taşınmış diye duydum .bilgisi olan varmı

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Pazar tam muammaya donustu pazar gunu soganliya gittim neredeyse bombostu donuste panayirdan gectim yol uzerinden etrafa bakindim ama kalabalik yada kurulu bir ortam goremedim

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Kuşpazarının yeniden başka biryere taşındığı söyleniyor. Nasipse bu pazar gitmek istiyorum. Yeni yerini bilen var mı?

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Erhan KİRET' Alıntı:
pazar gene odun depolarının orda caddeden gelindiğinde görmeyebilirsiniz ilk girişte gene hurdacılar var arka tarafta kuş pazarı.
tamam çok teşekkür ederim. Bi aksilik çıkmazsa orada olacağım

Mert Sinanoğlu

Yeni Üyemiz
Pazar belediye tarafından soğanlıdan kaldırılmak isteniyor bu yuzden fatih mahallesinde metronun yanında ki kuş severler derneğinin bahçesine kurulacaktır.Belediye başkanı derneğe gelip kendi açıklamada bulundu sevgili Murat abinin kurmus oldugu dernekte hafta içi güvercin mezatları var hafta sonu pazar günü de kuş pazarı kurulacak.İmkanları nezih bir ortamda kuş alışverişlerimizi yapabilmekteyiz.Yerler kalın mıcırla kaplı çamur yok.Kapalı bir alan oldugu için dışardan rahatsız edilemiyoruz ve suanda yazın yağışlardan kışın güneşten korunmak için sundurmalar yapılmaktadır.Ayrıca dışarıda otopark bulunmaktadır.Nacizane bildiğim bu Saygılar...

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Mert SİNANOĞLU' Alıntı:
Pazar belediye tarafından soğanlıdan kaldırılmak isteniyor bu yuzden fatih mahallesinde metronun yanında ki kuş severler derneğinin bahçesine kurulacaktır.Belediye başkanı derneğe gelip kendi açıklamada bulundu sevgili Murat abinin kurmus oldugu dernekte hafta içi güvercin mezatları var hafta sonu pazar günü de kuş pazarı kurulacak.İmkanları nezih bir ortamda kuş alışverişlerimizi yapabilmekteyiz.Yerler kalın mıcırla kaplı çamur yok.Kapalı bir alan oldugu için dışardan rahatsız edilemiyoruz ve suanda yazın yağışlardan kışın güneşten korunmak için sundurmalar yapılmaktadır.Ayrıca dışarıda otopark bulunmaktadır.Nacizane bildiğim bu Saygılar...
İlerleyen günlerde mi taşınacak yoksa taşındı mı?

Mert Sinanoğlu

Yeni Üyemiz
Ömer KAANTEKİN' Alıntı:
İlerleyen günlerde mi taşınacak yoksa taşındı mı?
bu hafta ben iki pazar yerine de gittim iki yerde de pazar kurulmustu ama soganlıda zabıtalar haftaya burda pazar kurulmayacak diyorlardı metroun orasını gösterceklermiş

cengizhan77

Yeni Üyemiz
Adı
Cengiz
Soyadı
Dalsal
Arkadaş pazarla köşe kapmaca oynuyoruz resmen her hafta başka bir yere gidiyor smileki