Kuş Sahiplendirme

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Arkadaşlar kolay gelsin,İzmire yolum düştü yakın zamanda gideceğim kuşlarımın yanına 1 çift dost arıyorum gönüllü sahiplendirmek yapacak arkadaşım varmı? İzmirde veya yakın çevrede varsa onunla irtibata geçebilriz.

Amacım bir üretimhane kurmak değil,Evimin bahçesine bakan bir balkonum var ve kuşları çok güzel bakabileceğime inandığım için eğer bakacak durumu olmayan veya bakacak durumu olupta gönüllü sahiplendirme yoluna giden,bunların birer yumurtalama makinası değilde bunlarında birer canlı ve her canlının insan sevgisine ihtayacı olduğunu biliyorum,Forumda az çok kuşlara olan düşkünlüğüm ve sürekli fotolarımı takip eden abilerim kardeşlerim bilirler.

Niyetim şuki gönüllü sahiplendirme yaparak kuşlarımın yanına birer efecanlı tatlı kuşlar koymak niyetindeyim

Vakit  ayıırıp okuduğunuz için teşekkürler

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Köpek,kedi gibi bi hayvan olsa hani herkes köpek veya kedi beslemek istemeyebilir, bu yüzden köpek veya kedi seven birini bulup sahiplendirilmesi daha uygun oluyor. Ama kuş daha ufak bi hayvan ve herkesin yakın çevresinde sahiplenmek isteyebilecek bi çok akrabası, aile dostu veya arkadaşı, eşi dostu olduğu için çok düşük bi ihtimal gibi geliyo nedense bana, tabi bu benim fikrim, belkide birileri kuşlarını sahiplendirmek isteyebilir.. inşallah aradığınızı bulursunuz.

yusuf_06

Yeni Üyemiz
Adı
YUSUF
Soyadı
KRAL
ankara ulus halin orda istemedigin kadar kuşcu var hayvan pazarı fakat pazar günnü acık degil diger günler hep acık