KUŞ SATIŞLARI DURMUŞTUR....

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
evet ilker bey sizin dediğiniz yasal prosedür kısmı,ama arkadaşların dediklerinde doğruluk payı var karantina süresi dolmadan hepsi satılıyor

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
BEN ONBEŞ GÜN ÖNCE SALI GÜNÜ PAPAĞAN ALMAYA GİTTİM BENİM TOPTANCIM KARANTİNA PERŞEMBE DOLUYOR DİYE BİRTANE DAHİ VERMEDİ

chapl

Yeni Üyemiz
herkese merhabalar.bu bahsetmiş oldugunz yer neresi merak ettim.

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
ilker ERTÜRK' Alıntı:
BEN ONBEŞ GÜN ÖNCE SALI GÜNÜ PAPAĞAN ALMAYA GİTTİM BENİM TOPTANCIM KARANTİNA PERŞEMBE DOLUYOR DİYE BİRTANE DAHİ VERMEDİ
İlker Hocam keşke bir bakayım göreyim deseydin. Yok karantinadayken gösteremiyoruz diyorlar. :) Günahlarını almayayım ama muhtemelen perşembe günü gelecekmiştir.
tuna.sec' Alıntı:
malum firmadan 200 adet almak istedim,kuşlar karantinada ama sana ayarlarız dediler fakat kısmet olmadı
Ayarlarız demeleride kuş kalırsa bunları sana ayırdık oluyor. :) yoksa kimse kimseye ayırdığı yok. Aynı durum bizim başımıza geldi. Gidip kuşu kaptın kaptın. Yoksa Kalmadı oluyor. Karantinadayken nasıl nasip olmaz. Gerçi kısmet ama...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yahya SAYIN' Alıntı:
Niye üzülüyorsunki...Bence çok güzel, İnşallah getirecek bir tane bile kuş bulamazlar...Ve yerli üreticilerimizin yüzü güler...:)
Yahya beye katılıyorum