KUŞ SATIŞLARI HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM....

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
öncelikle bu konuyu burda açmam bu sitenin kuşalışverişinden çok bilgi alışveriş sitesi olduğu içindir. mrb arkadaşlar sahibinden.com kapandıktan sonra herkes kuşlarını pazarlamada belli sıkıntılar çekmiştir. şimdi aynı sahibinden.com gibibir site var ve alış ve satış yapmak için herkes eğer eskisi gibi orda toplanırsa çok güzel bir pazar oluşacağını düşünüyorum. http://www.maxi24.com/  herkesin birkere bu siteye girip incelerse çok sevinirm.  not : benim bu siteden kesinlikle bir kuruş menfaatim bulunmamaktadır benim maksatım kuş larıseven ,bu işi ticaret için yapan veya yeni başlayacak arkadaşlara yardımcı olmaktır.      http://www.maxi24.com/

E

elaziz2316

Guest
    Sahibinden.com sitesinin kuş satış ilanlarını iptal etme gerekçeleri bu site için geçerli değil mi? Bu sitenin bu ilanları kapatmama garantisi var mı ?

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
abi bu yeni bi site değil zaten daha önceeride olan bir site ama çok fazxla bilinmiyormuş bende yeni öğrendm siteyi garanti verirler vermezler onuda bilmiyorum ama inşaallah öyle bişey olmaz...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Arkadaşlar bu site tarihi kuş ilanlarından bahsediyor belki bundan sonra yenilenebilir  elokat intiko arabuldan ve sahibinden bakılabilir AMA bizim site on numara ELE ÇALIŞANIN ELİ AĞIRIR KENDİNE ÇALIŞANIN YÜZÜ AĞIRIR    48 MEKAN 06 VATAN

taner çınar

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
çınar
Bence güzel bir site umarım sonu sahibinden.com gibi olmaz. Gerçi eskişehirde böyle bir sıkıntımız yok Eskişehir.net adında yerel bir sitemiz var bizler çok faydalı oluyor. Bu sitede denenebilir. Paylaşım için teşekkürler.

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Şimdi girmeye çalıştım açmıyor ama yine de bir bakacam

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı