Kuş sevdamız sadece muhabbetle sınırlı deil van yüksek uçucu güvercinlerim

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
van yüksek uçucularının genel özelliği silintide 7 ile 10 saat arası uçmalarıdır

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Cihad genellikle üretici arkadaşlarımızın alt yapısında üretimden önce güvercin ve kanatlı hayvan hobileri var bunlardan biriside benim alttada bir daire katına yaptığım 9 adet kümesimin resimlerini sergiledim

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
SENİNKİLEREDE MAŞALLAH SELAHATTİN ABİ

erenhan07

Uzman Üyemiz
Adı
ERDİNÇ
Soyadı
AYARTMAZ
MAŞALLAH...Posta ve süs mü besliyordun selahattin abi...ben de oyun kuşu besliyorum 100 kadar var......

ayvalikmuabbet

Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TÜRKOĞLU
Merhaba Cihad Bey kuşlarınız çok güzel acaba Van yüksek uçucu kuşları ile ilgili daha fazla bilgi verebilirmisiniz teşekkürler..

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
Murat TÜRKOĞLU' Alıntı:
Merhaba Cihad Bey kuşlarınız çok güzel acaba Van yüksek uçucu kuşları ile ilgili daha fazla bilgi verebilirmisiniz teşekkürler..
bu kuşlar türkiyede sadece van ve çevre ilçelerinde yetiştirilir bu kuşlar performans kuşlarıdır silintide 7 sattin üzerine çıkabilmekte ve takla atabilmektedirler her bir cekişte 4 5 takla atabilirler genel olarak vanda paçalı kuşlar hakimdir ve renklere çok önem verilir renkler hep beyaz ve sepmelilerden oluşur rengi bozuk diye tabir ettigimiz bozlar,araplar,mirolar,burda pek tutulmaz umarım açıklayıcı olmuştur isteyen arkadaşlarımıza temin konusunda yardımcı olabilirim

K

koskore

Guest
Cihad ÇİÇEK' Alıntı:
bu kuşlar türkiyede sadece van ve çevre ilçelerinde yetiştirilir bu kuşlar performans kuşlarıdır silintide 7 sattin üzerine çıkabilmekte ve takla atabilmektedirler her bir cekişte 4 5 takla atabilirler genel olarak vanda paçalı kuşlar hakimdir ve renklere çok önem verilir renkler hep beyaz ve sepmelilerden oluşur rengi bozuk diye tabir ettigimiz bozlar,araplar,mirolar,burda pek tutulmaz umarım açıklayıcı olmuştur isteyen arkadaşlarımıza temin konusunda yardımcı olabilirim
MErhaba kuşlarınız çok güzel maşşallah..Bende bir erkek van kuşu var sizinkilere çok benziyor..Ama kuşu yatırmışlar malesef uçmuyor :))
Bende bu kuşlardan edinmek isterim..7 saat uçuşlarını seyretmek beni nirvanaya ulaştırır herhalde :))

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
iR$AT ÜNER' Alıntı:
MErhaba kuşlarınız çok güzel maşşallah..Bende bir erkek van kuşu var sizinkilere çok benziyor..Ama kuşu yatırmışlar malesef uçmuyor :))
Bende bu kuşlardan edinmek isterim..7 saat uçuşlarını seyretmek beni nirvanaya ulaştırır herhalde :))
elimizden geldigince yardımcı olmaya çalışırız irşat bey