Kuşalarımın cinseyeti nedir acaba?

alprcn

Yeni Üyemiz
Adı
Alper
Soyadı
Can
Herkese merhaba, Yeşil olanı erkek olarak büyüttüm, daha sonra dişi kuş aldım yanına. Ancak suan hareketlerinden emin olamadım dişi gibi hareket ediyor yeşil olan... Sarı olan(Dişi) yeşilin üzerine çıkmaya ve ciftlesemeye calısıyorlar.

Bana cinsiyetleri hakkında bilgi verebilirseniz cok sevinirim.

Ekli dosyalar

İkiside dişi sarı olan kuş kızgın dişiler bir arada olup kızgın olduklarında kaşıma yem kusma vb hareketler görülebilir sarının yanına bir erkek alın çiftleştirmek istiyorsaniz en garanti kuşları iki ayrı kafeste tutun üretim yapacağınız kafese erkeği koyun 10 gün sonra dişiyi yanına atarsiniz gerisini onlar halleder.

erha1907

Takipçi Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
yücel
Bunların ikisi de dişi hocam. Sarı olan kızgın ve maaşallah çok güzel. Bunun yanına hemen iyi bir kızgın erkek alsanız  güzel sonuçlar doğar bence...

alprcn

Yeni Üyemiz
Adı
Alper
Soyadı
Can
Merhaba, degerli bilgileriniz icin tesekkur ederim. Yesil olani erkek diye sattiklari icin hep erkek olarak dusunduk. Hatta yesil olan yalniz iken poposunu tunege surterek ciftlesme hareketleri yapyordu. Bizde bu haline dayanamayip sari olani aldik cift olsun diye. Sari olan ilk geldiginde kondisyonu cok kotuydu ama iyi besleyip ilgilenince toparladi. Bu durumda sariyi sa sahiplendigimizden bir kafes daha alip sari ile yeni alacagimizi bir sure sonra birlestirip, yesil olani yalniz birakacagiz... İkisini de satmayi yada geri vermeyi dusunmedigimizden baska alternatif yok gibi... Degil mi ustatlar?

alprcn

Yeni Üyemiz
Adı
Alper
Soyadı
Can
Birde ayni hataya dusmemek adina hangi irktan damizlik erkek almaliyim lutino icin belirtebilirseniz cok memnun olurum?