Kuşçu Bayramdan yavru besleme taktikleri

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Maşallah. Yavrular böyle severek ne yiyorlar? Tarifiniz alabilirmiyiz ustadım. ::)

sibirya27

Takipçi Üyemiz
Adı
berat
Soyadı
cingöz
emeğinize sağlık.
bir de sorum var. bütün yavrulara mı veriyorsunuz?

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Bayram bey emeğinize sağlık gerçekten güzel bir paylaşım olmuş ben bu sorunla çok karşılaşıyorum ben bebe bisküvisi+pirinç unu+mısır unuyla ıslatıp sırınganın ucuna taktığım bir sonda ile yapıyorum. Tabi birazkuşlarda bende yıpranıyorum. Bu yöntem güzel ve keyifli bir yönteme benziyor bugun deneyeceğim :) Ayrıca açıklayıcı bilgi içinde teşekkür ederim.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
ellerinize emeğinize sağlık.bol bol yavru beslemeniz dileğiyle ;D
paylaşım için teşekkürler...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Bayram bey emeğinize sağlık gerçekten güzel bir paylaşım olmuş ben bu sorunla çok karşılaşıyorum ben bebe bisküvisi+pirinç unu+mısır unuyla ıslatıp sırınganın ucuna taktığım bir sonda ile yapıyorum. Tabi birazkuşlarda bende yıpranıyorum. Bu yöntem güzel ve keyifli bir yönteme benziyor bugun deneyeceğim  Ayrıca açıklayıcı bilgi içinde teşekkür ederim.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
çok teşekkürler bayram.çoğumuzun karşılaştığı bir problem ben damlalıkla yapıyordum ama senin yöntemin çokta zevkli görünüyor. en kısa zamanda bende denicem.paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Paylaşımınız için teşekkürler ellerinize sağlık ...

E

elaziz2316

Guest
Ömer ADAM' Alıntı:
Oda servisi :)
böyle 5 te 1 mi tepeli geliyormuş ?
    Çiftinizin ikisi de tepeli mi, yoksa biri mi tepeli? Biri tepeli olan çiftlerden alınan yavruklardan Ömer beyin dediği gibi 5 te 1 mi tepeli geliyor? Merak ettim.  :-[