kuşçuda bi kuş gördüm

canfener

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
akkuzu
yeşil rengi, gagası koyu pemge gibiydi ama tünekde değil tabanda serpilmiş yemden yiyordu yemlikden değilde. ağır hareket ediyordu yaşı 1 aylık gibiydi galiba.ama kuşçuya yeni girdiler o ortamı ilk defa gördüler.çok az ötüyorlardı.ben o kuşu almak istiyorumda düzelirmi ilerde canlanırmı

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
belli olmaz benim dişimin erkegi kaçtı 3 gün dışarda kaldı mahaleden ayrilmamiş yakalandı durumu çok kötüydü ama toparladi ...
yani belli olmaz.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
3 sefer okudum arkadaş ne anlatmak istiyor çözemedim bir şeyler düzelirmi diyor ....derdini tam anlatamadınki cevap bekliyorsun...

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Can bey gördüğünüz yazınızdan anladığım kadarıyla bebek yavru bir erkek.Davranışları tamamen olması gerektiği gibi, bebek yavrular yemliklerden ziyade yerden yem yer.Kısaca toparlarsam bebek yavru yem yiyorsa korkmadan alın, 1 hafta sonra zaten yemlikte yem yemeye başladığı gibi tünekten tüneğe atlamaya başlayacaktır.

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
kerem bey kesinlikle doğru söylemiş onlar ishalde olabilirler ama bi kaç gün sonra iyileşir tıpkı bizim bebekler gibi daha bir aylık bebek kuş yavru bile olmamış yemliği bilmezki garibim daha yeni annesinin kucağından gelmiş onu da düşünürek yorumlayın

canfener

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
akkuzu
herkeze teşekkürler ayhan bey bakın anlayan varmış demek sorun sizde

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Kardeş iki satır yazıyı dosdoğru yazıp derdinizi yazamamışsınız, ne sorduğunuz, ne dediğiniz belli değil, sanki millet sizin yazınızı anlayıp hemen cevap yetiştirmeye mecburmuş gibi tavır takınıp, sitem ettiğiniz yetmiyormuş gibi bir de anlamadığını yazan Ayhan beye sorun sende diyorsunuz. Size cevap yazanlarda zaten "sanırım şöyle demek istemişsiniz, yazdığınızdan anladığım kadarıyla" gibi sözlerle cevap vermişler.

Probleminizi yazarsınız, mümkünse resimler eklersiniz, eğer anlayan bir arkadaş varsa ve canı cevap yazmak istiyorsa yazar. Kimse cevap yazmak zorunda değil. Lütfen üslubunuza dikkat edin :(

canfener

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
akkuzu
Can AKKUZU' Alıntı:
Rengi yeşil yerli erkek bir kuş.Kafesin tabanında serpilen yemden yiyordu yani yemlikden henüz yiyemiyordu.Tüneğe ise hiç çıkamıyor,neredeyse ötmüyordu ama 1 kaç cik atıyordu ;) bu kuşu alırsam ilerde düzelirmi

not:Kuş petshopdan alınmış dükkana yani kısaca ortama yeni gelmiş o sebebden  olabilirmi
arkadaşlar yukarda pembe kutuda yeniden yazdım hepinizden özür diliyorum eski kuşum kaçtığı için biraz sinirli ve üzgündümde benim kuşuma çok benziyordu kaçırmak istemiyordum kusura bakmayın...