kuşlar yuvalığa girmiyorlar

yavuzhan

Üyemiz
Adı
yavuzhan
Soyadı
altınok
Merhaba arkadaşlar üstadlar Bir cift muhabbet kuşlarımın kafesine kendi  yapmış olduğum yuvalığı astım ama yuvalıktan korkuyorlar önünden bile geçmiyorlar ne yapmam lazım 5 gün oldu asalı yuvaliğı çok yeniyim muhabbet kuslarinda yardimlarinizı bekliyorum tesekkur ederim şimdiden.

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
sıkıntı yapmana gerek yok bu kuşların kararı yapacağın rahatsız edilmemelerini sağlamak ve sabırla beklemek kuşlar zamanla yuvalığı benimserler

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
daha 5 gün olmuş yuvayı takalı kimi arkadaşlar 5 ay, hatta aylarca bekliyorlar sabredin kuşlar kendilerini hazır hissettiklerinde yuvaya da girerler yumurtada yaparlar.

yavuzhan

Üyemiz
Adı
yavuzhan
Soyadı
altınok
Teşekkürler arkadasim kafes TV ye yakin olması durumunda rahatsız olurlarmi evde bakiyorum kuslarima.

yavuzhan

Üyemiz
Adı
yavuzhan
Soyadı
altınok
  :) çok tesekkur ederim sorun vardi saniyodum kuşlarda içim rahatladi :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Rehber ALPAR.' Alıntı:
sıkıntı yapmana gerek yok bu kuşların kararı yapacağın rahatsız edilmemelerini sağlamak ve sabırla beklemek kuşlar zamanla yuvalığı benimserler

HASANUGURLU34

Yeni Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
uğurlu
Yavuzhan ALTINOK' Alıntı:
Teşekkürler arkadasim kafes TV ye yakin olması durumunda rahatsız olurlarmi evde bakiyorum kuslarima.
yavuzhan bey,
bende 1 çift hint bülbülü var 1 defa tvnin yanındaki sehpanın üzerinde yuvalığa girip çıktılar 3-5 gün öyle kaldı  daha sonra çiftleşiyolar rahatsız olmasınlar diye başka yere taşıdım ama evin neresine koyduysam hayvanlar yuvalığa ilgi göstermedi eski yerine koydum tekrar çiftleşmeye geçip yumurtladılar bu tür hayvanların huyları belli olmuyor orada rahat görünüyolarsa bırakın kalsınlar derim sadece rahatsız edilmesin yeter