Kuşlara hangi marka vitamin vermeliyiz.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
bonnıe vıttamolen quık benım aklımda olan bunalr  lakın  sen  yınede  kendı dogal vtamını kendın yap yanı  mamayı    ve sebze kokteylını  kumunu felanda  eksik etme gaga  tası...ama yınede s en bi  BİLAL  ERDEM  beye  sor derım....keza kendısı  bu işlerde ustaddır  bildiğin veteriner :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Bunu bende çok araştırdım, herkez farklı vitaminler kullanıyor. Uzun süre TopKim firmasının SüpervitForte vitaminini kullandım, bu vitamin tavukçuluk sektöründe çok kullanılıyor. Daha sonra Gervit W vitamini keşfettim...üstünde tanımam, alman Rühnfried firması yapıyor.

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
ROVİMİX FORTE 711

En pahallı ve kalitelilerden biri.Novartis firmasına ait.Hiç düşünmeden rahatlıkla bunu kullanmanı tavsiye ederim.

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
MUSTAFA BEY FİYATLARI HAKKINDA DA BİLGİLENDİRİRSENİZ GÜZEL OLUR
                                                                                                                  SAYGILAR...

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Bunu bende çok araştırdım, herkez farklı vitaminler kullanıyor. Uzun süre TopKim firmasının SüpervitForte vitaminini kullandım, bu vitamin tavukçuluk sektöründe çok kullanılıyor. Daha sonra Gervit W vitamini keşfettim...üstünde tanımam, alman Rühnfried firması yapıyor.
Günay abinin dediği Gervit W vitamini ismininde kaliteli olduğunu bir çok üreticiden duydum kullanabilirsin.