kuşlara ne kadar alan lazımdır

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
2 dişi kuşa kaç 1 erkek yetermi bir arada beslemek istiyorum ne kadar bir alan lazımdır yada her çift için ne kadar alan lazım

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
1 erkek -1 dişi olması gerekendir. 1 erkek- 2 dişi olmaz. 1 çifte en az; genişlik 40cm, derinlik 35cm, yükseklik 30cm lik bir kafes lazım.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
balıklar  gibi  koloni usulü  yaşamazlar  kuşlar  tek eşlidir  nadir  çift işli olabilirler...
40*40*40  ölçülerinde  üretim için ideal giyotin kapılı üretim  kafesileri mevcut.. hatta almak isterseniz  üreticilerimizde el fazlasından uygun fiyata da bulabilirsiniz..
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
1 erkek -1 dişi olması gerekendir. 1 erkek- 2 dişi olmaz. 1 çifte en az; genişlik 40cm, derinlik 35cm, yükseklik 30cm lik bir kafes lazım.

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
ben salmada 2 çift yada 3çift beraber beslemek istiyorum  kuşların arasında kavga vb sorunlar çok olurmu acaba  ve 3çift için ne kadarlık bir salma gerekir

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
salma ama nasıl bir salma ? :)
salmanın büyüklügüne baglı,elinizde resim varsa ekleyin ona göre size bu kafese şu kadar kuş olur diye yönlendirme yapabilelim

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
Salma su anda  yok:)    bende 1 cift var 2 cift daha alicam olculer ne  olmalidir birde erkek sayisimi az olacaktih

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
bence salmayu pek tercih etmeyin illa salma düşünüyorum diyorsan 3 çift için,salma büyüklügü en az 4-5 metre felan olmalıdır.

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
araştırdımGenişlik: 85Boy:72Derinlik:50
ölçülerine 3çift rahat olr demişler ama sizde 5 metre diysunuz  icon_think birde bu  kafes teli nasıl bir tel olmalı

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
2 dişi 1 erkekle daha rahat yavru alırsın ama 1 kuş yumurtladıgı gıbı veya erkekle cıftleştıgı gıbı diger dişiyi cıkartman gerekir bunu takıp etmelı ve azda olsa bilgili olman gerekır

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
tmm bişey daha sorucam benim şuanki çiftim 3 kuluçka geçirdi hepsi boş cıktı en son kuluçkada yaklaşık 8 ay geçti ve 1 aydır kzışmış durumdalar tekrar yuvalığı takmalımıyım

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
yuvalıgı tak ama kafesinde kalamar kemigi+ kuşu kumu yoksa onlarıda hemen temin et.yavruların keyfini tadıver :)
bukadar zaman iyi dayanmışsın.ben olsam yuvalıgı hiç çıkartmazdım :D

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
valla 3 kere üst üste olamayınca :(  şimdi bidahamı denesem diyorum  ama  yine boş çıkarsa diye düşünüyorum birde icon_think

muhabbet19

Uzman Üyemiz
Adı
recep
Soyadı
uyan
4.kez yuvalığı takmaya karar verdim bu sefer olur inşallah yuvalık ölçüleri
genişlik 14
derinlik 14
uzunluk 18  bu ölçüler  yerli kuş için yeterlimdir yoksa daha büyük yuvalımı almalıyım