kuşlarda problem varmı ?

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
arkadaşlar  3 haftadır  dişi kusum yuvalıkta zaman gecırme kemırme vs gibi şeyleri yapıyor  ve erkekde onu beslıyor yuvalıgın içinde ve dışınd... dişim bayabi kilo aldı bu yüzden ve erkekde zayıfladı haliyle ama erkek sürekli beslıyor onun dısındada yumurta belırtısı göremedım poposunda  şişlik,  çiftleşme gibi.. dişi terslıyor erkeği ne yapmalıyım erkek zayıfladı bayabi  yediğini dişiye kusuyor ancak . normalmı bu durum 3 haftadır yoksa bi sorunmu vardır arkadaslar .

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Dişiniz yuvalık kontrolü yapıyor. Çiftleşme için ön hazırlıklardır bunlar.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
gayet normal durumda yakında yumurtalar gelir besinlerini eksik etmeyim yeter

ibrahim halil

Takipçi Üyemiz
Adı
İBRAHİM HALİL
Soyadı
OKŞAŞ
yumurtlama yapmadan önceki hazırlıklar bu normaldir eger yuvalığa bişey koymadıysan talaş koy 3-4 günü yumurta olma olasılığı yüksek ve tabikide biraz sabret....

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
teşekkür ederim arkadaslar kalbimi ferahlattınız erkeğe bişi olacak diye korkmuştum . neyseki bi sıkıntı yokmuş tam gaz devam :) tekrar teşekkürler arkadaşlar.

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
inşallah arkadaşlar. teşekkürler bi ara iyi korktum erkek zayıflıktan dişi ise kılodan gidecek diye ama öyle değilmiş yüreğime sus serpildi adeta.

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
gökhan bey kuşlarınız benimkilerle aynıymış bendede bi deniz mavisi bide limon sarısı var sorunuza gelince kuşlarınızın anlaşması gayet normal hatta fazlasından iyi tam gaz devam :)

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
Burak KARAKUŞ' Alıntı:
gökhan bey kuşlarınız benimkilerle aynıymış bendede bi deniz mavisi bide limon sarısı var sorunuza gelince kuşlarınızın anlaşması gayet normal hatta fazlasından iyi tam gaz devam :)
sonuna kadar burak bey :) sizinkiler ne alemde burak bey  aynı şekildemi yapıyor keratalar .

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
inşallah arkadaşlar teşekkür ediyorum.sabır ede ede geldım bu kıvama umarım sabrımın meyvesi olan yavrularımıda alırım :)