KUŞLARDA RADYO NUN ÖNEMİ

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Bazı arkadaşlarımız radyo kullandıklarını sölüyor.. kuslarda radyonun önemi hakkında bilgi verirmisiniz. yada ne sekilde kullanılıyor gunde kac saat ?

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
ben evimde 1 çift besliyorum odada ses olmadığı zaman uyuşuk duruyorlar ama ses olduğu zaman birbirlerine tepki veriyolar hatta şuan muhabbet kuşu kuş sesi indirdim mp 3 yükledim sabah giderken açıyorum akşama kadar çalıyor zararı oldunu düşünmüyorum aksine faydalı bence

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
radyo yada herhangi bir müzik olabilir çok da iyi olur kuşlarınız da stresin önüne geçersiniz.
benim üretimhanemde sürekli müzik çalar açık sabah saat 08:00 de otomatik olarak devreye girer akşam da 20.00 de devreden çıkar.Önemli bir not daha: ışıklarda açıldıktan yarım saat sonra devreye girer kapanmadan da yine yarım saat önce devreden çıkar.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
müzik tüm canlılarda ruhun gıdasıdır :D :D :D ses ve müzik kesinlikle olmalı....

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Müzikli ortamda kuşlar daha rahat ve hareketli olurlar. Üretimhanemde sabahtan akşama kadar müzik çalar.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Müzikli ortamda kuşlar daha rahat ve hareketli olurlar. Üretimhanemde sabahtan akşama kadar müzik çalar.
Şahin abiye katılıyorum kuşlar extra hareket ve neşe içinde oluyorlar

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Benimde sabahtan akşama kadar açık radyo evde olmadığım için sessiz kaldıklarında uyuşuk oluyorlar o yüzden radyo şart tavsiye ederim.

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
çok etkileniyolar ben saz çalıyodum terbiesislere  ;D

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Paylaşım için teşekkürler güzel faydalı bir konu.Müzik ruhun gıdasıdır.... alkisd alkisd alkisd

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
ben mp3  klasik müzik dinletiyorum :) acaip baydı birde mekana girdiğim her an aynı müziğemi denk gelir böyk!

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Ben son bir haftadır türkçe pop dinletiyorum gün boyu ışıklar kapanana kadar. İnanılmaz faydasını gördüm miskinlikten çıktılar.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Denemem lazım müzik  olayını  :D ilginç yorumlar 

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Recep MANAY' Alıntı:
Benimde sabahtan akşama kadar açık radyo evde olmadığım için sessiz kaldıklarında uyuşuk oluyorlar o yüzden radyo şart tavsiye ederim.
Olurda müslüm felan çıkar radyoda kuşlar cilet atar kendilerine en iyisi mp3 smileki

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
müzik muhabbet kuşlarının heycanlanıp sesi bastırmak için daha fazla ötmesine neden oluyormuş ben kulanmıyom zaten ortalığı inletiyolar fakat yapılan bir deneyde  kuluçka makinesindeki tavuk yumurtalarını ikiye bölmüşler bi gruba klasik müzik diğerine hard rock dinletmişler klasik müzik dinletilenler sağlıklı bi şekilde çıkarken diğer civcivlerin çoğu gelişememiş yani dinletilen müzikte önemli rock müzik severim ama benim küçük ortaklarıma dinletmem bahoo