KUŞLARDA TEN UYUMU BU OLSA GEREK...

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan

Bu kuşlar ilk defa bir araya geliyor ikiside en az 3 er adet eş değiştirdi.Hiçbirisinle anlaşamadılar.Yanlarına attığım kuşların hepsinden de yavru aldım.Bugün sizden iş çıkmayacak diye erkeği dişinin aynına attım ister inanın ister inanmayın 1 dakika bile olmadan çiftleşmeye başladılar.Defalarca çiftleştiler sanki yıllardır birbirlerini bekliyorlarmış gibi.Bir yaşıma daha girdim bu kuşlar sayesinde...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Maşallah ikisinin renkleride çok canlı ve güzel yavrularıda güzel olur inşallah.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Aynen öyle . Bu demek oluyor ki kuşlara kendi eşlerini seçme imkanı tanımak gerek

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
aynı durum benim başımada geldi 3 ay beklediğim eşin erkeği bir dakka içinde başka bir dişiyle çiftleşerek eşlendiler.

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
benim arkadaşın biri bir muhabbeet kuşu almış zamanında 3-4 yıl tek bakmış kuşa ve kuş dişiymiş arkadaş dedi bende bir kuş var sana vereyim sıkıldım dedi o da kuştan anlamıyor ver dedim aldım kümese götürdüm başka bir arkadaştanda bir erkek muhabbet aldım o erkekde eşte idi ve altlarında yavru vardı erkeği ayrı bir kafese koydum baktım dişi kendi salmasında siniyor erkeği tutup dişinin yanına attım erkek abartısız 3-5 saniye geçmeden üstüne çıktı ve eş oldular dişi 3-4 yılın acısını fena çıkarttı ;D

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Bu muhabbetler ilginç kuşlar.Umarım yavru alırımda onlarıda paylaşırım sizlerle

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
kuşlar  eş seçiminde renkleri kendileri seçerler....demekki kuşunuz onu bekliyormuş

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Acaba bizim yavru alamamamızda böyle bir sebepten mi hepsini bir araya atsak belkide eş değiştirecekler ama düzenlerini bozmayada cesaret edemedim bir türlü.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
aman Ünal ustam dikkat et, ilk zamanlarda cicim ayları gibi herşey iyi gider ama yumurtalar gelince kan çıkabilir bu kafesde...veya yavrular yumurtadan çıkında da olabilir. "Dişinin yanına salınan erkek" gibi durumlarda genellikle dişi sonradan arıza çıkarır. Erkeğin yanına dişi salmak daha mantıklı oluyor.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Soluk renkli cikan yavrulardan cikan yavrular gittikce soluk renkli cikar, koyulugu korumak icin arada koyu rengi araya katmakta fayda var, artik havuc, ... rengi ertesi tüg döneminden sonra dogal yollar ile koyula$tiracaktir !

Saygilar