KUŞLARDAN SEBEP DIRDIRA ÇÖZÜM...

selcukboyukbas

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
böyükbaş
sizi tebrik ederim.. benimde eşim kuşlardan gelecek parayla bana bilezik almak koşuluyla kabul ederim dedi ve şu anda 21 tk kuşum ve 26 yavrum var.. yumurtalarda bi 40-50 kadar bakalım hayırlısı.. altın nelere kadirmiş Allahım..:) C:)

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Balığa gidersin dırdır, kuşlara gidersin dırdır, arkadaşlarla gidersin dırdır kısaca ben çözüm bulamadım allah yardımcımız olsun.

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
  paşam bız ev hobıcılerın en buyuk sorunu bu zannedersem cozumun super ama ya 4 senedır bu muhabbetlerden yavru yolu gozleyıpte bır yumurta dahı alamayanlar ne yapıcak :( buna bır cozum var mı

sakın kusları degıstırcen ortamı ayarlıcan demeyın yapmadıgım ıs kalmadı hatta pvc kafes aldım 3 katlı kımsenın olmadıgı ve gun ısıgı ve sabah gunesını goren bır yere koydum ama hala yumurta yok kafa yıcem 3 cıft kusum var ustelık cıftımın bırı altında ıkı yumurta ıle geldı

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Salih KARAVUŞ' Alıntı:
  paşam bız ev hobıcılerın en buyuk sorunu bu zannedersem cozumun super ama ya 4 senedır bu muhabbetlerden yavru yolu gozleyıpte bır yumurta dahı alamayanlar ne yapıcak :( buna bır cozum var mı

sakın kusları degıstırcen ortamı ayarlıcan demeyın yapmadıgım ıs kalmadı hatta pvc kafes aldım 3 katlı kımsenın olmadıgı ve gun ısıgı ve sabah gunesını goren bır yere koydum ama hala yumurta yok kafa yıcem 3 cıft kusum var ustelık cıftımın bırı altında ıkı yumurta ıle geldı
Çiftlerin sayısını arttırırsanız, kalabalık seslerin çiftleşmeye faydası oluyor, ayrıca MP3 den muhabbet sesleri dinletebilirsiniz, ben bu yöntemi uyguladım ve faydasını gördüm. Sesler muhabbetleri haraketlendiriyor. Beslenmeleri güzel olup buna rağmen yavru gelmezse kuşları yada eşleri değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Kuşların tamamının gitmesinden iyidir :)
aynen katılıyorum :) ınanın bende dıken ustundeyım ıkıncı el box kafes almıştım sanırım ordan geldı kuslarımda bıt oldu evde kıyamet koptu neysekı bır ıkı hafta ugrastan ve kafesın butun parcaları dezenfekte ettıkten sonra normale dondu ama bır tane daha bıt gorulurse kafesın kapıları odanın camları acılacak  scared