KUSLARI AYIRDIM???

Kadir Arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Arslan
KUSLARIN KAFESININ ARASINA TEL CEKIP KUSLARI AYIRDIM ARARINDA BI TEL VAR KIZISTIRMAK ICN KAÇ HAFTA BEKLEYEBLRM ?

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
1 hafta on gün sonra bir araya at izle hareketleri bi iki gün  muhtemelen eş tutacaklardır ama  kesin die birşey yok tabi...

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
kızıştırmayı yan yana atacaksın eş tuttuktan sonra nijer tohmu gibi bi kaç öneri sunan arkadaşların  uyguladıkları formülleri yaparsan sonuca ulaşabilirsin ve en önemlisi sabır:)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi ben de ayırıp birleştirdim ama bir şey değişmedi aynılar siz mamalarını vitaminlerini eksik etmeyin 2-3 hafta ayrı tutun birleştirin ama birleştiklerinde çiftleşmezlese bir daha ayırmayın küserlerse yumurta hayallerine  bye_kiss demeniz gerekir :D

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
ben 2 hafta ayırdım bir şey olmadı :( erkek  de tüye girdi zaten :D

Kadir Arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Arslan
ozmn sabırlı oluyım 1 ay beklıyım kesın sonuc almak ıcn veya 1.5 ay 2 ay fılan ?

Kadir Arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Arslan
bu konuda bılgılerınızı almak ısdıyorum yardımcı olun lutfen?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
siz bilirsiniz isterseniz ceresine göre birleştirin kızışmış hale gelince mesela

Kadir Arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Arslan
abıcım kuslarım es ama cıtflesmıolar o yuzden arlarına tel koydum ona gore bıolgı ısdıyorum :(

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
:mad:
ben de ondan bahsediyorum zaten kuşlarınızın cerelerinin renklerinden kızışıp kızşmadıkları belli olur cere renkleri kızştıklarını gösterince birlşetirirsiniz

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
hiç uğraşma arkadaşım hazır yumurtalı yavrulu kuşlar var al onlardan bu arzunu gider o kadar istersen gelmez o çiftleşme....

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
sayın kadir aslan haddime düşmüyerek 1,5 2 ay sonra eşe atıcam demişsin 2 ay sonra aralık 30da kuşların en verımsız zamanları olur bence kuşları aralık 30 da ayır mart 30da en verımlı eş zamanı başlar ozaman hepisini bir salmaya bırak hangisi kimle eşlesirse cifthanelere al ofrumda kuşların en verımlı zamanları ıle ılgılı selehattin abinin yayınladıgı bır yazı var okursan iyi olur