Kuşları gidip değiştirdim yeni çiftime bakarsanız ve yorum yaparsanız sevinirim

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
kemal abicim teşekkür ederim ve abi odamda uçurabilirim fakat erkek kuşun kanadında problem var uçamıyor resimdede görüldüğü gibi onun neden olduğu anlamış değilim o düzelirse uçurum şimdi yumurta maması yaptım elimle verdim yediler şimdi astım kafese yiyorlar hiç bişiy yememişlerdi şimdi biraz ilgilendimde yemeye başladılar ve abicim bu kez taktik değiştirdim diğer kuşları yukarı asmıştım fazla rahatsız etmezdim ama bunları rahatsız etmeyeceğim fakat sevgi göstereceğim pc masamın üzerinde olacaklar sonuçta üretimhanelerde görüyorum diz aşağısında kafesler var ve ordaki kuşlar bile ürüyebiliyorlar bu mantıkla hareket edeceğim inş. hakkımızda hayırlısı olur bu kez tuttururum inş. tek temennim bu =)

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
selahattin abim,yılmaz abim,oğuz abim,ahmet abim,cemal abim,mehmet abim daha aklıma gelmeyen üstatlarım bi konuyla ilgilenirseniz ve tavsiyelerinizi sunarsanız çok ama çok sevineceğim =)) sizleri çok seviyorum hepiniz ayrı ayrı yerlerdesiniz saygılar üstatlar =)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Sevgili Samet,
  Biz hiç bir kuşa kötü diyemeyiz. Üreyip-Üremeyeceklerini resimlerinden bilemeyiz. Sen mevcut tüm imkanlarını sağla; Üreyeceklerse uzun olmayan bir zaman içerisinde üreyeceklerdir..
  Erkeğin tüyleri zaman içerisinde tamamlanacaktır. Gerçi erkek kuşlar tüyleri tamamlanmadan da çiftleşebiliyorlar.

Yeni çiftin hayırlı olsun; kuşların güzelmiş..

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
yılmaz abicim çok ama çok teşekkür ederim ve bi ricam olacak besleme olarak neler yapmalıyım abicim haftalık bi şekilde söyleyebilir misin acaba ? rica etsem zahmet olmazsa :( biliyorsun ki senin gibi doğal olarak üretim yapmayı amaçlıyorum :)

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
bu arada üstatlarım kendime alıştırmam sevgiyle yaklaşmam ve parmağıma alıştırmam sakıncalı olurmu yani yaptımda daha deminden beri alıştırmaya çalışıyorum ve elime geliyor ikisi ve elimde birbirlerini kaşıyorlar bişiy olur mu acaba ve dediğim gibi nasıl bir besleme uyguluyum ? ne yapmam gerekir her konuda yani ?

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
kusunun fotolarında en uc kanat tüyleri yok gibi görünüyor. french molt olma ihtimali oldugunu göz önüne almak gereklidir. hiç bir kuş tüy dökme döneminde kanatlarında ki uzun uçus tüylerini dökmez. bu nedenle kusun birkaç adet yeni fotosunu eklersen net bir yorum yapabiliriz.