kuşları karanlıga koysam olur mu

nidanil

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Pet
merhaba arkadslar 1 çift muhabbet kusum var 2 3 ay oncesını bı kere cıftlestıler  ama yerlerı kapı yanında oldugu ıcın rahatsız oldular herhalde  yumurtlamdı kuscuya sordum yerını degıstır  deı bnde degıstıdım bu seferde ara sıra  yuvalıga gırıyor  daha sonra 1 hafta sadece tunegınde duruyor sonra tekrar gırıyor böle yanı  ve kuslar oturma odasında  ben bunlar kendı odama alcam ama oda arkada kalıyor ve fazla gunes görmuyor halıyle karanlk  oluyor  kusları oraya alsam bı sorun olur mu ? yardımlarını beklıyorum 2 senedır yavru alamdım kafayı yıcem :-[ :-[ :-[ icon_pray :'(

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Sürekli karanlık veya loş olacaksa tavsiye etmem. Daha fazla strese girerler.  Oraya alırsanız lamba takviyesiyle aydınlatma yapmalısınız. Benimkilere öyle yapıyorum gayet mutlular :)

nidanil

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Pet
Tugay DERELİ' Alıntı:
Sürekli karanlık veya loş olacaksa tavsiye etmem. Daha fazla strese girerler.  Oraya alırsanız lamba takviyesiyle aydınlatma yapmalısınız. Benimkilere öyle yapıyorum gayet mutlular :)
düşünüyorum kafesi asıcam duvara tavanada tam kafesın ustune olmak suretıyle  serit led mi yapsam aydınlatmak ıcın ?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
kesinlikle karanlığa koymayın kuşlar göremez hatta belli bir süre sonra eşini dahi unutabilir.

nidanil

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Pet
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
kesinlikle karanlığa koymayın kuşlar göremez hatta belli bir süre sonra eşini dahi unutabilir.
:eek: teşekkur ederım  diyorumkı kafasın ustunu  tanı tavana serit led yapsam olur mu ?

nidanil

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Pet
Sidar SARIKAYA' Alıntı:
odanın lambasını yaksanız daha kolay olmaz mı
kullanılmayan bır oda anca bn yatmadan yatmaya gıdıyorum odaya  :) o yüzden led lamba koysam  kafasın ustune tavana sorun olurmu acaba

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
aydınlık ve mümkünse güneş ışığı alan bir yer olsun güneş ışığının üremelerinde çok büyük faydası var