kuşları olumemı terk edecez

astonis

Takipçi Üyemiz
Adı
utku
Soyadı
joy
yavru kusumun bır tanesı 7 gunluk fılann  okudugum arastırdıgım kadarıyla bır bez parçasıyla dıkme ıslemı yaptım ama gene kus karın ustunde yatıyor ayaklarını bukemıyor ne yapabılırım annesıde yemek yedıremıyormu anlamadım sabahtan berı kursagı bos boylece olumemı terk edecez kuslarımızı çaresı varmı baska

astonis

Takipçi Üyemiz
Adı
utku
Soyadı
joy
eywallah ustadlar yanıtlarsa sevınırım kusun karın ustunde yatmasını ayakların ustunde durmaması normalmı yoksa baska sekılde bırseyler yapılabılırmı

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Öncelikle geçmiş olsun.

Sitemiz arşivinde ayakların nasıl bağlanacağı ile ilgili geniş bilgi bulabilirsiniz.

Kuşunuzu tabii ki ölüme terk etmeyeceksiniz, elle beslemelisiniz.

Elle beslemeyi mutlaka öğrenin, hem bu kuşunuz eğer düzelmezse ona ölünceye kadar bakmalısınız, hem de bundan sonraki kuşlarınıza bakmanız gerekebilir.

Ben bağlama yöntemiyle kuşumun en azından bir bacağını düzelttim, şimdi hiç olmazsa kendi başına yem yiyebiliyor.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Mehmet UYAR.' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun.

Sitemiz arşivinde ayakların nasıl bağlanacağı ile ilgili geniş bilgi bulabilirsiniz.

Kuşunuzu tabii ki ölüme terk etmeyeceksiniz, elle beslemelisiniz.

Elle beslemeyi mutlaka öğrenin, hem bu kuşunuz eğer düzelmezse ona ölünceye kadar bakmalısınız, hem de bundan sonraki kuşlarınıza bakmanız gerekebilir.

Ben bağlama yöntemiyle kuşumun en azından bir bacağını düzelttim, şimdi hiç olmazsa kendi başına yem yiyebiliyor.

MertEkinci

Üyemiz
merhaba. durum genelde yuva tabanının kaygan olması, içinde çukur olmaması gibi sebeplerden olabiliyormuş. 15 gün evvel aynı sorunla karşı karşıyaydım. minik bir sünger kesip iki delik açtım (kalınlıgı da metal paradan biraz kalın olsun), ayaklarını geçirip alttan da ince şerit bir bezle bilekten hemen sonradan bağladım. bir hafta bu şekilde yerde yattı, annesi gelip besliyor demek ki çükü ölmedi. sonraki hafta da adım atmasını engellediği için yumusak kaplamalı bir kablo ile değiştirdim ayagındakileri ve  12. günde ayakta durdu ilk kez.

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
sünger olayıda mantıklıymıs ayakta durabilmesi için destek vermıstır

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ersin DEDE' Alıntı:
sünger olayıda mantıklıymıs ayakta durabilmesi için destek vermıstır
Sünger kuşun ayakta durması için destek vermez...
en iyisi dikme yöntemidir...