kuşları üretmesi güzel ama ya satması

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
burda çok yardım istedim bana yorumlarıyla destek verenlere çok teşekkür ediyorum.verdiğim ilanla yada satma girişimim ile bi sonuç elde edemedim şmidi kara kara düşünüyorum.uzak yere de göndermek istemiyorum.balıkesir susurlukta oturuyorum.ilanımı forumda bulamadım o yüzden burdan yazıyorum kusurabakmayın :( :( :( :( :( :(

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Nihal hanım size daha öncede yazdım ama sanırım fark etmediniz.
Sizin ile düzenli olarak çalışmak isterim bana fiyat ve kuş resimlerini e-mail olarak atarsanız,kuşlarınızı satma gibi bir düşünceniz kalmaz.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ceylin123' Alıntı:
burda çok yardım istedim bana yorumlarıyla destek verenlere çok teşekkür ediyorum.verdiğim ilanla yada satma girişimim ile bi sonuç elde edemedim şmidi kara kara düşünüyorum.uzak yere de göndermek istemiyorum.balıkesir susurlukta oturuyorum.ilanımı forumda bulamadım o yüzden burdan yazıyorum kusurabakmayın :( :( :( :( :( :(
NİHAL HANIM BİZİM SİTEDE İLANLAR VE İLETİLER PEK SİLİNMEZ ANCAK SATIŞ GERÇEKLEŞİRSE GÜNCELLİĞİ BİTEN KONULAR KISMINA TAŞINIR
SİZİN SATIŞINIZ GERÇEKLEŞMEDİĞİ İÇİN ENAZINDAN BİZ ÖYLE BİLİYORUZ İLANINIZ YERİNDE DURUYOR

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,3756.msg46033.html#msg46033

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Bilal ERDEM' Alıntı:
Nihal hanım size daha öncede yazdım ama sanırım fark etmediniz.
Sizin ile düzenli olarak çalışmak isterim bana fiyat ve kuş resimlerini e-mail olarak atarsanız,kuşlarınızı satma gibi bir düşünceniz kalmaz.
İşte ilk müşteriniz.