Kuşları ve kokuları :D

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Evet arkadaşlar evde 1 çift mubiş besliorum . :) Ama çok kötü kokuolar yani koku evi sarıo atlarını temizliorum ama yine de kokular dişi ve erkeği ayrı ayrı almıştım dişiyi aldıgımda koku yoktu ama sonra erkeği aldım koku olayı baladı filizlendi .. Bu kokuyu nasıl giderebilirm Yardım Teşekkürler.  :) :)

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Yani ben 30 çift besliyorum yaklaşıkta 50 yavru salmada var öyle kötü bir koku hiç duymadım :)
Mis gibi kuş kokusu var :) Ya sizin hayvan kokusuna karşı bir alerjiniz ya da hassaslığınız var ya da kuşlardan biri hasta ve dışkısı bu yüzden koku yapıyor. Yada çok az temizlik yapıyorsıunuz diyeceğim ama altlarını temizliyorum demişsiniz. Yuvalık takılıysa yuvalığında temizliğine dikkat edin. Yoksa öyle kötü koku söz konusu olmamalı.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
dostum taban kumu kullanın hem kokudan kurtulursunuz hem kuşlar için iyidir.....

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Yanıtlar iiçin teşekkürler :) :) bn kuş kokusuna bayılıyorum ama ailem bni bitiyor :D Kuşları satmamı bile istediler bnden .. :) sonradan aldıgım kuşta bit var sanırım oda koku yapar mı .. ve bu arda kumu alıcam teşekkürler .. Yuvalık vardı ama çıkardım eş tutmadılar hep kavga var araların da :D

hamza_ozdemr

Takipçi Üyemiz
Adı
HAMZA
Soyadı
ÖZDEMİR
Evimin balkonunda yaklasık 50-60 muhabbet kusu var taban kumu olarak zeolıt kullanıyorum hıcbır sıkıntı yok. koku olmasını istemiyorsan zeolıt kullan.. Hatta ben ayda bir defa altlarını temızlıyoruz. Acayıp kolaylık..

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Oğuzhan KOBACIK

Güzel türkçemizi bu şekilde kullandığın için sanamı kızmalı, ailenemi, yoksa ilkokul öğretmenine mi....

Hiç yakışmıyor...yazdıklarını sen okuyup anlayabiliyormusun?

klavyende Y harfi bozuk desem, bir alt satırda arka arkaya var o harf...

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:
Oğuzhan KOBACIK

Güzel türkçemizi bu şekilde kullandığın için sanamı kızmalı, ailenemi, yoksa ilkokul öğretmenine mi....

İLKOKUL ÖĞRETMENİNE NİYE KIZIYON ABİ NE SUÇU VAR ADAMIN VEYA BAYANIN :D OKULLA ALAKALI DEĞİLDE SANAL ALEMİN SUÇU BU :D

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:
Oğuzhan KOBACIK

Güzel Türkçemizi güzel kullanalım kullanmayanları uyaralım :)

Teşekkürler Cihat bey :)

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Mehmet UYAR.' Alıntı:
Güzel Türkçemizi güzel kullanalım kullanmayanları uyaralım :)

Teşekkürler Cihat bey :)
Her zaman buyuk sozu dınlemek lazım:) Bundan sonra yapmaz sanırım arkadaş böyle katlıam:)))) bye_kiss bye_kiss bye_kiss bye_kiss

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Bu konuda cevabı yok, ancak diğer açtığı konularda aynı yabancı dil devam etmekte...

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:
Oğuzhan KOBACIK

Cihat Bey öncelikle beni uyardığınız için teşekkür ederim .. :)

İlk okul öğretmenim gerçekten on numara bir insandı eğer öldüyse allah rahmet eylesin eğer hayattaysa ellerinden öperim .. Ailem konusunda herhalde en şanslı benim .. (yani bu herkese göre farklıdır )

Bu kesinlikle sanal alemin suçu :D çünkü artık arkaşlarımla chatleşirken hızlı yazmak zorunda kalıyorum ve bazı harfleri yutuyorum :D Ama tekrar sizlerden özür dilerim .. Eğer bu metinimde de eksiklik görüyorsanız lütfen uyarın !! Uyarın ki hatamızı görelim .. TEŞEKKÜRLER :D Ve kuş kumu alıcam yorumlar için teşekkürler ..  ve bu arada 2-3 gündür giremiyorum foruma nedeni ise bir kaza yaşadım :) :) :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
Her zaman buyuk sozu dınlemek lazım:) Bundan sonra yapmaz sanırım arkadaş böyle katlıam:)))) bye_kiss bye_kiss bye_kiss bye_kiss

Sercan Bey gerçekten çok haklısınız her konuda büyük sözü dinlemelisiniz buradan bütün herkese sesleniyorum :D:D bu bir şaka değil ve alay değil bunu 2 gün önce çok iyi anladım bir daha büyük sözü dinlememezlik yapmam:D

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benim evde de 15-16 tane kuşum var ama pek kokmuyor çok şükür. Benim eşimde kokudan çok rahatsız olur iyiki kokmuyorlar sorun olabilirdi. Bir defa sanki biraz koku var bugün odada dedi ama anlık birşeydi sanırım bir daha birşey demedi. Ben kuşların odasının camını tüm gün açık tutuyorum ve altlarını sık temizlemeye çalışıyorum.
Bu arada çok geçmiş olsun önemli birşey yoktur umarım.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Benim evde de 15-16 tane kuşum var ama pek kokmuyor çok şükür. Benim eşimde kokudan çok rahatsız olur iyiki kokmuyorlar sorun olabilirdi. Bir defa sanki biraz koku var bugün odada dedi ama anlık birşeydi sanırım bir daha birşey demedi. Ben kuşların odasının camını tüm gün açık tutuyorum ve altlarını sık temizlemeye çalışıyorum.
Bu arada çok geçmiş olsun önemli birşey yoktur umarım.
Mehtap Hanım teşekkürler yorumunuz için .. Ve ayreten tekrar teşekkürler sağolun çok önemli bir şeyim yok sadece kafama dikiş attılar ..

koraykan

Üyemiz
Adı
Ali Osman
Soyadı
AKTAŞ
Hamza ÖZDEMİR' Alıntı:
Evimin balkonunda yaklasık 50-60 muhabbet kusu var taban kumu olarak zeolıt kullanıyorum hıcbır sıkıntı yok. koku olmasını istemiyorsan zeolıt kullan.. Hatta ben ayda bir defa altlarını temızlıyoruz. Acayıp kolaylık..
İyi okuyup cevap yazılıyor ben birazda salak olduğum için okuyamadım bile :)