Kuşlarım birbiri ile anlaşmış gözüküyor fakat hala yumurta alamadım..

Üsmet Selçuk

Yeni Üyemiz
Adı
İsmet
Soyadı
Selçuk
Arkadaşlar kuşlarım birbiri ile öpüşüyor. Birbirlerinin yanından ayrlmıyorlar. Fakat hala çiftleşme olmadı. Eş tutmadığından şüpheleniyorum. Yardm eder misiniz?? :(

Ersinn07

Uzman Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
SAVAŞ
bir foto cekıp koyarsan faydalı olur mutlaka gereklı malzemelerı eksık etme kuslar kendı halıne bırak sabır...  bol yumurtalar alırsn ısallah

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Birbirlerini kaşımaları kesin eş tutmuş anlamıa gelmez. Ayrıca her çift kuş illaki eş tutacak diye bir kaide de yoktur

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
dişi ile erkeği ayrı ayrı kafeslere koy ve kafesleride birbirine yanaştır, yani birbirlerini görsünler
tabiki yuvalığıda çıkar
10 gün kadar sonra aynı kafese koy
1 hafta sonrada yuvalığıtak ve sessiz bir odaya yüksek bir yürü koy ve başbaşa bırak
bak gör ne tosunlar çıkar o zaman. alkisd

Eyup Ayhan

Yeni Üyemiz
Adı
Eyüp
Soyadı
Ayhan
daha uzu süre beklersin  ben  bügünle baraber 4. ay 4 aydır bekliyorum  üstelik damızlık almıştım :D  dişi  günde 1-2 defa yuvaya girmekten başka bişey yapmıyor 1 aydır  işimiz zor kardeş  en az bir 4 ay kadar bekleriz heralde sessiz odada  olmalarına ragmen  inşallah  yumurta alırısn

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
aynı dert bendede var ama odaya haliyle girip çıkıyoruz biraz yukarda kalmaları lazım ve ayrı kafeslerde kalma olayıda güzel aslında

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Sabırlı olursanız  inş. yavrularıda görebilirsiniz.  ( Eş tutmuşlarsa )