U Umut Ergün Uzman Üyemiz Katılım 15 Tem 2012 Mesajlar 928 Konum Tokat/Almus Adı Umut Soyadı Ergün 18 Tem 2012 #1 arkadaşlar kuslara muhbt kusu bıskuvusı aldım 2 gunde bitirdiler bişey oluırmu
B berkansenol Uzman Üyemiz Katılım 30 May 2012 Mesajlar 361 Konum istanbul Adı berkan Soyadı şenol 18 Tem 2012 #2 Umut ERGÜN' Alıntı: arkadaşlar kuslara muhbt kusu bıskuvusı aldım 2 gunde bitirdiler bişey oluırmu Genişletmek için tıkla ... muhabbet kuşu bisküvisi derken galiba ballı krakerden bahsettiniz. ballı krakerse sorun olmaz . bisküviyi ilk defa duyuyorum
Umut ERGÜN' Alıntı: arkadaşlar kuslara muhbt kusu bıskuvusı aldım 2 gunde bitirdiler bişey oluırmu Genişletmek için tıkla ... muhabbet kuşu bisküvisi derken galiba ballı krakerden bahsettiniz. ballı krakerse sorun olmaz . bisküviyi ilk defa duyuyorum
S salihh Uzman Üyemiz Katılım 21 Kas 2010 Mesajlar 2,387 Konum antalya Adı salih Soyadı özkan 18 Tem 2012 #3 Muhabbet kuşu bisküvisi confused
U Umut Ergün Uzman Üyemiz Katılım 15 Tem 2012 Mesajlar 928 Konum Tokat/Almus Adı Umut Soyadı Ergün 19 Tem 2012 #4 Ben hiç kullanmadım kuslarıma ılk kez kullanıyom ben bıskuvı dıye bılıyom