Kuşlarım Çiftleşiyor Bakımla ilgili önerileriniz...

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Selam Arkadaşlar Kuşlarım 5 dak önce şükürler olsun çiftleşmeye başladılar...Sizden özel mama tariflerini ve nelere dikkat etmem gerektiğini öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ilk kez inşallah yavrularım olcak bu konuda tecrübem hiç yok

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
beni dikkatlice dinle simdi uptamil tahıllı ,uptamil ballı, uptamil pirinçli ,uptamil meyveli ,uptamil sebzeli bunlardan 1 er kutu al ayrıca ülker bebe bisküvüsü , etimek, galete unu bunları al robota at güzel ce robotta un haline getir bunları kuşlar çiflesiyorlarsa yumurtayı kaynat iyice katı hale gelince yumurtanın yarısını iyive kabugu ile çok kuçuk halle bıcakla getir verdiğim tarifle birlikte yumurtayı karıştır hergün aynı saate önlerine koy yesinler 4 cü yumurtadan sonra kes bu mamayı ilk yavru çıktıktan sonra en küçük yavru 10 günlük olana kadar devam et  sonra bana bol bol dua et kuşların yumurta sayısı ve içinin doluluk olanı ne kadar artıyor gör size başarılar

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Başka tariflerde verirseniz sevinirim.Üstadlarımızdan bırı yem+havuç+yumurtayı robota at demıstı olur mu ?

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
beni dikkatlice dinle simdi uptamil tahıllı ,uptamil ballı, uptamil pirinçli ,uptamil meyveli ,uptamil sebzeli bunlardan 1 er kutu al ayrıca ülker bebe bisküvüsü , etimek, galete unu bunları al robota at güzel ce robotta un haline getir bunları kuşlar çiflesiyorlarsa yumurtayı kaynat iyice katı hale gelince yumurtanın yarısını iyive kabugu ile çok kuçuk halle bıcakla getir verdiğim tarifle birlikte yumurtayı karıştır hergün aynı saate önlerine koy yesinler 4 cü yumurtadan sonra kes bu mamayı ilk yavru çıktıktan sonra en küçük yavru 10 günlük olana kadar devam et  sonra bana bol bol dua et kuşların yumurta sayısı ve içinin doluluk olanı ne kadar artıyor gör size başarılar

Bugun Uptamil'E BAKTIM 7 lıra hearlde dımı bır kutusu abı onun sadece 1 i ni alsam olmaz mı acaba?