kuşlarım çiftleşti

oknakn

Yeni Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
akın
merhaba arkadaşlar 3 gün önce kuşlarımı çiftleşirken gözlemledim daha sonra bugün tekrar çifleşirken gördüm fakat dişinin kuruğunda şişlik yok dışkısıda normal olduğundan daha büyük değil çiftleşmeden kaç gün sonra yumurtlama olur bi de her çiftleşmede yumurtlama kesin olur mu ?

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Dişinin yuvaya ilgili mi? Ciftleşme olduysa yumurta olacaktır, sabır sadece  ;)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Çiftleşmeden sonra 10 gün içinde yumurta gelecektir. 4-7 arası yumurta olağandır. Dişi bakabilir. Yumurta gelene adar yumurta mamasını eksik etmeyin. Yumurta gelince haftada 1 verin veya hiç vermeyin. Yumurtalardan yavru çıkınca mamayı her gün vermeye başlayın. İlk yumurtayı yumurtladıktan 18-21 gün sonrasında ilk yumurtadan yavru çıkar. Kuşlar 2. yumurtayı yaptıktan sonra kuluçkaya yatmaya başlar.
(BU FAZLA BİLGİYİ VERMEMİN SEBEBİ, YUMURTADAN SONRA DAHA BİR SÜRÜ SORU SORACAK OLMANIZ. BU BİLGİ HER SORUNUN CEVABINI İÇERİYOR.

ercinozkan

Uzman Üyemiz
Adı
Erçin
Soyadı
Özkan
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Çiftleşmeden sonra 10 gün içinde yumurta gelecektir. 4-7 arası yumurta olağandır. Dişi bakabilir. Yumurta gelene adar yumurta mamasını eksik etmeyin. Yumurta gelince haftada 1 verin veya hiç vermeyin. Yumurtalardan yavru çıkınca mamayı her gün vermeye başlayın. İlk yumurtayı yumurtladıktan 18-21 gün sonrasında ilk yumurtadan yavru çıkar. Kuşlar 2. yumurtayı yaptıktan sonra kuluçkaya yatmaya başlar.
(BU FAZLA BİLGİYİ VERMEMİN SEBEBİ, YUMURTADAN SONRA DAHA BİR SÜRÜ SORU SORACAK OLMANIZ. BU BİLGİ HER SORUNUN CEVABINI İÇERİYOR.

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
alkisd

oknakn

Yeni Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
akın
teşekkürler cvplar için yuvaya girip girmediğini fazla gözlemleyemiyorum işteyim gündüzleri fakat yuvanın tabanına talaş serpmiştim. bu talaşlardan iri parçalı olanlardan bazılarını dışarı atmış dişi demek ki yuvaya giriyo :) yumurta gelirse yazarım buraya