Kuşlarım Çığlık atıyor..

AkSeA

Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
YILMAZ
Selam. Benim Kuşlarım sürekli sanki kavga ediyo gibi çığlık atarcasına ötüyo. Çoğu zaman eşleriylr kavga ettiğini sanıp bakıyorum korkuyorum.. Neden böyle yaparlar acaba, aralıksız ciyak ciyak bağırıyorşar çoğu zaman kulağı tırmalıyo sesleri karga gibiler sanki.. Bılgı ve tecrübelerinizi beklıyorum.. Şimdiden Çok teşekkürler..

AkSeA

Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
YILMAZ
Tecrube ve bılgılerınıze gercekten ıhtıyacım var :S

Aytun

Takipçi Üyemiz
Adı
AYTUN
Soyadı
CETİNKAYA
SİNİRLENMİS OLABİLİR BENİMKİLERDE ARASIRA YAPIYOR AMA TAM OLARAK BİLEMİYORUM KUSURA BAKMA

AkSeA

Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
YILMAZ
normalden cok oyle otuyorlar ama bırı baslayınca hepsı baslıyo  sankı acaba bır bırlerıne ustunluk mu kurmaya calısıyorlar anlamadım

Aytun

Takipçi Üyemiz
Adı
AYTUN
Soyadı
CETİNKAYA
KUSLARI YENİ Mİ ALDIN YOKSA VARMIYDI YANI BU DURUM YENİMİ BASLADI

AkSeA

Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
YILMAZ
Yok kuslar yenı degıl de bu durumda arttı sankı yada artık rahatsız etmeye basladı

Aytun

Takipçi Üyemiz
Adı
AYTUN
Soyadı
CETİNKAYA
RESİM FALAN YUKLESEN KAFESTE Bİ ANORMALLİK VARMI BAKALIM

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
aynı kafeste ise kuşlarınız kavga ediyor. farklı kafeslerde ise sadece birbirlerine sataşıyorlar

AkSeA

Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
YILMAZ
Aytun ÇETİNKAYA' Alıntı:
RESİM FALAN YUKLESEN KAFESTE Bİ ANORMALLİK VARMI BAKALIM
BAk bakalım resımlere :D Satşıyorlarmıs bırbırıne sanırım bırbırlerını gormemelerı daha saglıklıymıs ama su an buna ımkanım yok malasef ama problem olmaması yeterlı benım ..

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Bu hareketi bir anormallik oldugu zaman yaparlar. Ornek bir kus kactimi butun kuslar bagirir. Yada bir kus kafesi gordulermi gibi. Yada onlari tedirgin eden bisey vardir. Bunu gece mi daha cok yapiyorlar. Bunun kaynagini bul bence.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş  GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR ÖNCE YUVALIKLARINA BOL HAVALANDIRMA AÇ SONRA PLASTIK TUNEKLERİ AĞAÇLA DEĞİŞ YAMUK EĞİMLİ DURAN KAFESLERİNİ DÜZELT YUM BİR YERDE TOPLANIR SAKAT OLUR BU KUŞLAR KOLONİ YAŞADIKLARINDA HERHENGİ BİR TEYAKKUZDA BİRİ HABER VERİR DİĞERLERİNE KOUYUN KEÇİ ÇOBANLARI TANIDIĞIN VARSA SOR SÜRÜ BAŞI DİYE SLM

AkSeA

Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
YILMAZ
En çok sesi biri çıkarıyor yavrusu var bıraz geçti daha atmadı kafesten acaba onunla mı alakalı bılmıyorum bu gun yerını degıstırdım kafesın bakalım ne olacak. Diğer durumları biliyorum zaten ama bakalım bı sekılde cozum bulacagım artık