kuşlarım durduğu yerde ölüyor. yardım

tatarr

Yeni Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
çelikkaya
İyi günler arkadaşlar benim 30-40çift muhabbetim var ama şu bir aydır kuşlarım hicbirşeyleri yokken ölüyor anlayamadım yardımcı olun bana

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Ölen kuşlar güvenli bir yerde mi? Fare benzeri bir durum değil sanırım. Hiç bir belirti yok derken ölenlerin yaşları nedir. Dışkılar normal mi gözüküyordu acaba? Kuşlarda herhangi bir yağlanma problemi bir değişiklik tüy değişimi, tüyden çıkamama varmıydı?

Biraz daha veri yazabilirseniz bu işi bilenler daha bir fikir atabilirler ortaya.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Yemde değişiklik veya yemi nereden alıyorsunuz. Zehirlenme olabilirmi?
Guineapig beslerken okumuştum, bir kişi Eminönün den yem almış fakat sanırım genç çocuk zirai ilaçlarda kullanılan küreği kullanmış yanlışlıkla sanırım. Yemler maalesef etkilenmiş ama zehirlenme belirtileri nedir mubişte bilemiyorum. Normalde memelilerde, ağızda köpürme acıdan kıvranma, kusma gibi oluyor hatırlıyorum.
Böyle hiç sebepsiz ölüm deyince o geldi aklıma.
Geçmiş olsun.

tatarr

Yeni Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
çelikkaya
Anaç ve yavru karışık dışkıları normal kuş birgün önce yerinde durmazken sabah geliyorum kuşu birköşede ölü buluyorum

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Kuslarınızın bulundugu ortamın havalandırmaların videolarını kuslarınızın kafes tabanlarının dışkılarının ve özelikle tek tek bütün kusların videolarını cekip koyarmısınız..?

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Murat KARAYEL' Alıntı:
CEYRANDA KALMIŞ OLABILIRLAR MI
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Kuslarınızın bulundugu ortamın havalandırmaların videolarını kuslarınızın kafes tabanlarının dışkılarının ve özelikle tek tek bütün kusların videolarını cekip koyarmısınız..?
bunlar önemli ayrıca  canan hanımın dediği yem ve suya zirai ilaç değmiş olabilir mi ? bence resim ve videolarını yükeyin geç olmadan arkadaşlar yardımcı olsun.

MersinLy

Takipçi Üyemiz
Adı
Baki
Soyadı
Kala
Merhaba Arkadaşlar..
Muhabbetkusuureticileri.org ailesine yeni katıldım..
Buradaki Konulardan Etkilenerek Bi Muhabbet Kuşu Aldım.
Kuşu Alalı 2 Gün Oldu.
Kuşum Erkekmiş Ve Mavi Renkte.
Aslında Muhabbet Kuşları Hakkında Fazla Bi Bilgim Yok.
Muhabbet Kuşum Bazen Çok Sakin Oluyor
Gözlerinin İçine bakarak Sessizce Ögretmek İstegim Kelimeyi Söylüyorum
Gagasının Yanındaki Tüyleri Kabarıyor Bi Süre Sonra Agzını Açıyor Dilini Gösteriyor
Buraya Kadar Normal Diye Düşünüyorum..
Ertesi Gün Baktım ki Muhabbet Kuşum Kendi Kendine Kafesin İçinde Kafasını Yem Tabagına Sokmus Yemin Dibini Karıştırıyor Kafesin Tepesine Tırmanıyor
2 Günde Bir Bazende Günde yarım Saat Dişi Kuşla Birlikte Uçuruyoruz
Aynı Odadayız Günümün Tamamı Onla Geçiyor..

Sizce Dogrumu Yapıyorum ?

BANADA BİR ÇARE BULUN ARKADASLAR..

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
kardeş ölüm vakaları o kadar arttıysa kesinlikle bilimsel talliller yaptırmanızı öneririm

muzeyka

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
öz
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve çok mutlu oldum. size sorum bana bakamadıkları için bir çift muhabbet kuşu verdiler bende acemisi oldugum için sizde bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. öncelikle kafesimizde nelerin bulunması ve yuvamızın nasıl olması konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla....

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Veteriner hekim Destek almanız gerekmektedir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
muzeyka' Alıntı:
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve çok mutlu oldum. size sorum bana bakamadıkları için bir çift muhabbet kuşu verdiler bende acemisi oldugum için sizde bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. öncelikle kafesimizde nelerin bulunması ve yuvamızın nasıl olması konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla....
Baki KALA' Alıntı:
Baki KALA' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar..
Muhabbetkusuureticileri.org ailesine yeni katıldım..
Buradaki Konulardan Etkilenerek Bi Muhabbet Kuşu Aldım.
Kuşu Alalı 2 Gün Oldu.
Kuşum Erkekmiş Ve Mavi Renkte.
Aslında Muhabbet Kuşları Hakkında Fazla Bi Bilgim Yok.
Muhabbet Kuşum Bazen Çok Sakin Oluyor
Gözlerinin İçine bakarak Sessizce Ögretmek İstegim Kelimeyi Söylüyorum
Gagasının Yanındaki Tüyleri Kabarıyor Bi Süre Sonra Agzını Açıyor Dilini Gösteriyor
Buraya Kadar Normal Diye Düşünüyorum..
Ertesi Gün Baktım ki Muhabbet Kuşum Kendi Kendine Kafesin İçinde Kafasını Yem Tabagına Sokmus Yemin Dibini Karıştırıyor Kafesin Tepesine Tırmanıyor
2 Günde Bir Bazende Günde yarım Saat Dişi Kuşla Birlikte Uçuruyoruz
Aynı Odadayız Günümün Tamamı Onla Geçiyor..

Sizce Dogrumu Yapıyorum ?

BANADA BİR ÇARE BULUN ARKADASLAR..

arkadaşlar öncelıkler aramıza hoş geldınız
öncelıkler forumu ıncelemenızı tavsıye ederım bır cogunuza orada cevap çıkacaktır
sorunuza cevap yoksa konu açarak sorularınızı sorabılırsınız ve oradan cevaplarınızı alırsınız

ARKADAŞIN KONUSUNU DAGITMANIZIN ANLAMI YOK

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
ümit kardeşim gecmış olsun ustaların dedıgı gıbı bu sekılde sonuç alınmaz en azından oratm hakkında resımler yararlı olabılır