Kuşlarım eşleşir mi

mts

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Seval
Iyi günler iyi forumlar arkadaşlar mavi kuşum 7 aylık erkek ve konuşan bir kuş,yeşil kuşu ise aynı yaşlarda  ve alalı 1 hafta oluyor 1 haftadır iki bölmeli salma bir kafeste beraber tutuyorum kuşlarım alışır mı birbirlerine ? Ortadaki bölmeyi kaldırmalı mıyım? Bilgi tecrübe ve yardımlarınızı bekliyorum teşekkürker 

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Evcil kuslar her zaman bir risk tasir soyle onlari bir bucuk aylikken alir ilgilenir konustururuz ama sonradan bir yavru kus hevesimiz baslar hemen damizlik bir disi alip yavrulamasini bekleriz ama kafesin yanina her gidisimizde kus kafesin yanina bizim yakinimiza gelir bizle ilgilenir 6. Ayina kadar yanina disi koyarsak bir sans olabilir ben 5 aylik kusuma es aldim basardim olmayacak diye birsey yok denildigi gibi bolmeyi kaldirip beklemek lazim biraz da disiye bagli bu is

mts

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Seval
Yardımlarınız için teşekkür ederim derdim yavru kuş almak değil evcil kuşum çok ilgi istiyor artık ilgi gösterecek zamanı zor buluyorum belki dişi bir kuşla bu ilgi açlığını giderir diye düşünüp o niyetle dişi kuş aldım.Bölmeyi kaldırdım yuvalıgı nasıl almalıyım bir sürü çeşit var tavsiyeleriniz varsa memnun olurum

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Folluklu yavruluklar var onlar saglikli oluyor

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi