Kuşlarım hakkında bilgi almak istiyorum ve birkaç sorum var ( Fotoğraf koydum )

cihangir

Üyemiz
Adı
cihangir
Soyadı
ziylan
kuşlarınız gayet güzel ama sanki dişi kuş erkekten biraz büyük çekoslavaka benziyo erkekse albino değil bence çünkü gözleri siyah eğer gerçekten eşseler yer değişikliğinden biraz stres yaparlar vitaminlerini eksik tutmayın.eğer stres yüzünden kavga olursa ayrı bir kafese dişi kuşu 1 haftalığına ayırın  ama birbirlerini görsünler yani biraz hasretlik çeksinler daha sonra erkeğin yanına bırakın gerisini onlar bilir.inşallah tüyü kadar yavru alırsınız.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi bnce lutino ama ışıktan dolayı siyah gibi çıkmış ikinci resimde biraz dikkatli bakınca kırmızıya benzediği görülüyor

murat07

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TAN
sarı olan erkek.... çok sağlıklı görünüyorlar... yavru almak için çok erken...

Halil Engindere

Üyemiz
Adı
Halil
Soyadı
Engindere
Cihangir ZİYLAN' Alıntı:
kuşlarınız gayet güzel ama sanki dişi kuş erkekten biraz büyük çekoslavaka benziyo erkekse albino değil bence çünkü gözleri siyah eğer gerçekten eşseler yer değişikliğinden biraz stres yaparlar vitaminlerini eksik tutmayın.eğer stres yüzünden kavga olursa ayrı bir kafese dişi kuşu 1 haftalığına ayırın  ama birbirlerini görsünler yani biraz hasretlik çeksinler daha sonra erkeğin yanına bırakın gerisini onlar bilir.inşallah tüyü kadar yavru alırsınız.
Mamaları , kalamar kemiği olsun her şeyleri var , evet gerçekten eşler öpüştüklerini ara ara hep görüyorum.

Muhabbet kuşu çiftleşme parakeet mating

Birde bu videoyu açtım mı ? , kuşlar öpüşmeye başlıyorlar , kafesin içinde uçuşuyorlar.

İnşallah tüyü kadar yavru alırız , yorumunuz için teşekkürler gerçekten çok iyi cevap vermişsiniz.